SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Ce scrie presa internațională după calificarea româncei în TURUL 2

SIMONA HALEP, în TURUL 2 LA US OPEN 2014. Presa internațională scrie despre victoria dificilă obținută de Simona Halep în turul 1 de la US Open, scor 6-7 (2-7), 6-1, 6-2, cu americanca Danielle Rose Collins (fără loc WTA).

SIMONA HALEP, în TURUL 2 LA US OPEN 2014. Site-ul WTA remarcă forţa româncei de a trece peste pierderea primului set, potrivit adevarul.ro: "A reuşit să revină după ce a pierdut primul set în faţa lui Danielle Collins, campioana colegiilor şi studenta la Universitatea din Virginia, impunându-se în trei seturi".

Citește și: Halep, calificare cu emoții în turul 2 la US Open. Cu cine va juca

SIMONA HALEP, în TURUL 2 LA US OPEN 2014. Şi Sky Sports abordează subiectul în acelaşi stil: "Necunoscuta din Statele Unite a fost aproape de o surpriză uriaşă, după ce a câştigat primul set în faţa finalistei de la Roland Garros. Dar Halep a reuşit să întoarcă rezultatul în următoarele două seturi, pe care le-a câştigat fără probleme".

SIMONA HALEP, în TURUL 2 LA US OPEN 2014. Tennis Magazine notează că "Halep continuă. Condusă cu un set de campioana colegiilor, Danielle Collins, favorita numărul doi, Simona Halep, le-a câştigat pe următoarele două şi a evitat astfel o surpriză colosală".

SIMONA HALEP, în TURUL 2 LA US OPEN 2014. Site-ul oficial al US OPEN 2014 scrie că "Halep o trimite pe Collins înapoi la şcoală", în contextul în care americanca a absentat de la primele cursuri ale Universității din Virginia, pentru a evolua la Flushing Meadows.

Vezi și: Ce a declarat Halep după debutul dificil de la US Open

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel