SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. WTA o felicită pe SIMONA HALEP pentru calificarea la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014 printr-o infografie specială

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Simona Halep a obținut luni, matematic, prima calificare din carieră la Turneul Campioanelor, competiţie la care vor participa cele mai bune opt jucătoare ale lumii din 2014.

Citește și: Mesajul lui Victor Ponta pentru Simona Halep


SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Constănţeanca a devenit a treia româncă din istorie care îşi asigură prezența la Turneul Campioanelor, după Virginia Ruzici şi Irina Spîrlea.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. În semn de recunoaștere pentru performanțele reușite de Simona Halep în 2014, site-ul wtatennis.com a prezentat o infografie detaliată în care arată cum a reuşit românca de pe locul 2 WTA să-şi asigure prezenţa la Singapore cu o lună înainte de începerea turneului.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Iată cele mai interesante cifre apărute pe site-ul oficial al Asociaţiei Tenisului Feminin, conform prosport.ro:

- Distanţele parcurse de Simona Halep în călătoriile din circuit (Miles traveled): 38.440 de mile (61.849 de kilometri).

- Recordul victoriilor şi al înfrângerilor (WINS/LOSES): 40 – 13.

- Cele mai bune rezultate din 2014 (2014 Best achievements): semifinală la Indian Wells (hard), finală la Madrid (zgură), finală la Roland Garros (zgură), semifinală la Wimbledon (iarbă), campioană la Doha (hard) şi campioană la Bucureşti (zgură).

-Traseele între cele 16 competiţii din calendar la care a participat.

Vezi și: Halep, lăudată de la cel mai înalt nivel al tenisului: "E incredibilă!"

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Simona Halep (22 de ani) este a treia sportivă calificată la Turneul Campioanelor de la Singapore (17 – 26 octombrie), după americanca Serena Williams (1 WTA) şi rusoaica Maria Sharapova (4 WTA).

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. A doua jucătoare a lumii a considerat calificarea la Singapore ca fiind cea mai importantă realizare din 2014 şi totodată un vis devenit realitate: "Întotdeauna a fost un vis al meu să evoluez la Finala WTA. Abia aştept să înfrunt cele mai bune jucătoare din lume la Singapore".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel