SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. STACEY ALLISTER, PREȘEDINTE EXECUTIV WTA, o laudă pe SIMONA HALEP

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Simona Halep s-a calificat în mod oficial la Turneul Campioanelor 2014, de la Singapore, și este lăudată de președintele executiv al WTA, Stacey Allaster.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Stacey Allaster a catalogat drept incredibilă ascensiunea Simonei Halep în ultimii doi ani. În opinia sa, românca este o jucătoare de tenis de elită, informează site-ul oficial al WTA.

Vezi și: Schimbări în tenis: Probleme pentru Sharapova. Halep ar putea profita

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. "Ascensiunea Simonei Halep în ultimii doi ani a fost incredibilă. Ea a devenit una dintre jucătoarele de tenis de elită. Sezonul asiatic este o etapă interesantă pe «Drumul spre Singapore» şi imaginea despre cine va concura la ultimul nivel al tenisului feminin devine tot mai clară", a spus preşedintele WTA, Stacey Allaster, conform prosport.ro.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Simona Halep, care a urcat în ultimele 16 luni de pe locul 64 pe locul 2 WTA, a obţinut în premieră calificarea la Turneul Campioanelor 2014, de la Singapore. Constănțeanca este a treia româncă în istorie participantă la o ediţie a finalei sezonului, după Virginia Ruzici şi Irina Spîrlea.

Citește și: Veste uriașă pentru Halep și pentru România. Anunțul făcut de WTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel