SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Simona Halep, criticată de L'Equipe pentru retragerea de la Beijing

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Celebrul ziar francez de sport L'Equipe a criticat, joi, în ediția electronică, decizia Simonei Halep de a se retrage din turneul de la Beijing, după ce românca s-a calificat în sferturile de finală ale competiției.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Jurnaliștii din Hexagon au subliniat că Simona Halep se află la al treilea abandon de acest fel înaintea unui turneu important şi ar trebui stabilit dacă aceste întâmplări sunt doar coincidenţe.

Citește și: Simona Halep și-a aflat adversarele de la Turneul Campioanelor

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. "Este a treia oară când Simona Halep ia o astfel de decizie: a declarat forfait la Roma după victoria din primul meci cu Madison Keys şi şi-a făcut de asemenea bagajele la 's-Hertogenbosch, abandonând în turul 2. De fiecare dată înaintea unui turneu important, pentru ca apoi să joace finala la Roland Garros şi în semifinalele la Wimbledon. Rămâne ca adversarele ei, dar şi organizatorii de turnee şi WTA să decidă dacă acestea nu sunt altceva decât coincidenţe", a notat L'Equipe, făcând referire la faptul că pentru Simona Halep urmează din nou o competiţie extrem de importantă, Turneul Campioanelor de la Singapore.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Publicaţia franceză precizează totuşi că românca nu încalcă nicio regulă în vigoare în circuitul profesionist. 

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. "Simona Halep a câştigat o mare luptă, joi, în optimi, în faţa sportivei Andrea Petkovici, după două ore şi 35 de minute. Dar românca, numărul 2 mondial, nu va juca în sferturi. Ea a declarat forfait din mers, explicând că doreşte să meargă acasă pentru a face un RMN la şold, astfel încât să fie în formă la Mastersul de la Singapore. O decizie care nu contravine niciunei reguli în vigoare în circuit. Deci nu va fi un meci cu Ana Ivanovici, care se vede în semifinale fără a juca", a adăugat L'Equipe, conform prosport.ro.

Citește și: Simona Halep, lovitură primită din partea WTA

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Ultima competiţie la care Simona Halep va participa în acest sezon este Turneul Campioanelor 2014, de la Singapore, din 20 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel