SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. ION ȚIRIAC, declarație surprinzătoare despre GRUPA în care va juca SIMONA HALEP la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Simona Halep va juca luni primul meci de la Turneul Campioanelor 2014, iar debutul ei la Singapore este așteptat și de Ion Țiriac.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Deși grupa din care face parte Simona Halep este una infernală, fostul mare jucător susprinde și crede că aceasta este perfectă pentru româncă.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Pe lângă Simona Halep, din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor 2014 mai fac parte Serena Williams, Eugenie Bouchard şi Ana Ivanovic.

Vezi și: Halep și-a aflat prima adversară! Când debutează la Singapore

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. "Eu cred că e grupa perfectă! Cu cât e mai grea grupa, cu atât mai bine. Fata asta a venit de undeva din cer, într-un an de zile. Important e să vezi un singur lucru la Simona Halep în acest turneu - dacă este sau nu competitivă la nivelul acesta", a declarat fostul mare jucător român de tenis, citat de digisport.ro.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. "Să ne bucurăm, eu zic că e un exemplu senzațional pentru România, pentru tinerii din România. Cred că tenisul ar putea să ia o întorsătură grozavă în mometul ăsta pozitiv. Avem steagul României la Roland Garros până în mai, anul viitor. Nu l-am mai avut de 38 de ani, și ăsta e mare lucru", a adăugat Ion Țiriac.

Citește și: Simona Halep, gest superb la Singapore! A cucerit inimile fanilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel