SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE: Cele 7 ADVERSARE cu care va lupta SIMONA HALEP la TURNEUL CAMPIOANELOR

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Simona Halep a abandonat turneul de la Beijing după calificarea în sferturi, pentru a nu risca o agravare a accidentării suferite la coapsa stângă. Românca de pe locul 2 WTA va juca, începând cu 20 octombrie, la Turneul Campioanelor de la Singapore, competiție pentru care s-au aflat toate cele 8 jucătoare calificate.

Vezi și: Ce spune Simona Halep despre rezultatele slabe din ultima vreme


SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. După meciurile disputate în optimile de finală de la Beijing, s-au stabilit cele 8 participante la Turneul Campioanelor de la Singapore.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Pe lângă Simona Halep, la Turneul Campioanelor 2014 de la Singapore vor mai participa, conform gsp.ro: Serena Williams, Maria Sharapova, Petra Kvitova, Eugenie Bouchard, Agniszka Radwanska, Caroline Wozniacki şi Ana Ivanovici.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Jucătoarele vor fi împărţite în două grupe a câte patru, iar primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în semifinale.

Citește și: Simona Halep, lovitură primită din partea WTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel