SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014: Simona Halep, elogiată în presa internațională după victoria cu Eugenie Bouchard, de la Singapore

Simona Halep a câștigat luni primul meci de la Turneul Campioanelor 2014, scor 6-2, 6-3, în faţa canadiencei Eugenie Bouchard. Victoria categorică a româncei a stârnit un val de reacții în presa internațională și pe site-urile de specialitate.

Site-ul oficial al Asociaţiei jucătoarelor profesioniste de tenis scrie despre un "un debut electric" al Simonei Halep la Turneul Campioanelor 2014, în vreme ce site-ul oficial al competiției vorbește despre un "start în zbor" pentru sportiva noastră.

"Halep şi-a făcut jocul ei împotriva celeilalte stele în ascensiune şi debutante la Turneul Campioanelor, Eugenie Bouchard. Simona a fost pur şi simplu prea puternică, adjudecându-şi, cu 6-2, 6-3, partida cu Bouchard. Halep a fost la controlul meciului încă de la început, conducând cu 4-0. Bouchard a ieşit din scenă în linişte, după ce a comis o dublă greşeală pe mingea de meci a adversarei", a notat site-ul WTA, care a remarcat o evoluţie "incredibil de consistentă" a româncei.

Vezi și: Turneul Campioanelor: Simona Halep, victima unei gafe uriașe - Foto

"Halep a dat tonul în primul game, obţinând break-ul când Bouchard a trimis cu reverul o minge în aut. Într-o clipire, românca şi-a extins avantajul la 4-0", a scris și site-ul oficial al Turneului Campioanelor, care a adăugat că sportiva noastră a dat puţine semne de slăbiciune.

"Halep a trecut uşor de Eugenie Bouchard la finala WTA", a titrat USA Today, conform digisport.ro.

"Un debut de uitat pentru Eugenie Bouchard la Turneul Campioanelor, împotriva Simonei Halep", a scris și canada.com, în timp ce L'Equipe a titrat în ediţia electronică: "Halep o surclasează pe Bouchard!"

Turneul Campioanelor programează marți primele partide din Grupa Albă: Maria Sharapova - Caroline Wozniacki şi Petra Kvitova - Agnieszka Radwanska.

Citește și: Halep, prima declarație după victoria cu Bouchard. Urmează Serena!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel