SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY 6-2, 6-2 - LIVETEXT în FINALA de la SHENZHEN

SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Simona Halep a câștigat sâmbătă dimineață finala turneului de la Shenzhen, după un dublu 6-2 aplicat Timeei Bacsinszky, din Elveția. 

Vezi și: Ce a declarat Simona Halep înainte de finala de la Shenzhen


Românca de pe locul 3 WTA a avut nevoie de puțin peste o oră pentru a o învinge pe elvețianca de pe poziția 47 în lume. Sportiva noastră a reușit în finală cel mai bun meci de la Shenzhen și nu i-a dat nicio șansă adversarei, pe care a măcinat-o pe tot parcursul partidei cu lovituri puternice și foarte bine plasate. Timea Bacsinszky și-a arătat limitele și nu a reușit să îi facă față principalei favorite a competiției.

Spre deosebire de meciurile precedente, Simona Halep a comis mult mai puține greșeli, excepție făcând câteva game-uri din debutul setului secund, când românca a și dat unele semne de nervozitate.

Pentru câștigarea celui de-al nouălea titlu WTA, Simona Halep va primi 111.000 de dolari și 280 de puncte WTA.

SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY - 6-2, 6-2


UPDATE: 

----------------------

- 6-2 - Simona Halep fructifică a doua minge de meci pe care o are și câștigă finala de la Shenzhen, în fața Timeei Bacsinszky. 

- 5-2: Românca mai reușește un break, la avantaj, și va servi pentru câștigarea turneului de la Shenzhen.

- 4-2: Simona Halep își câștigă serviciul și mai face un pas către trofeul de la Shenzhen.

- 3-2: Românca face break-ul într-un game pe care l-a închis cu două puncte absolut superbe. Sportiva noastră își construiește foarte bine punctele și le încheie cu lovituri câștigătoare minunate.

- 2-2: Simona Halep își plimbă adversara între cele două colțuri ale terenului și egalează fără probleme în setul 2, dând semne că a trecut peste momentele de nervozitate.

- 1-2: Timea Bacsinszky revine la conducerea setului, profitând de numeroasele greșeli neforțate comise de Simona Halep. Sportiva noastră dă primele semne de nervozitate. La fel ca în partidele precedente, românca și-a reproșat în repetate rânduri erorile comise, cu voce tare.

- 1-1: Simona Halep răspunde cu un game alb, în care a reușit primul ace al meciului.

- 0-1: Este rândul Timeei să revină de la 40-0 pentru Simona Halep. Elvețianca reușește cinci puncte consecutive și câștigă primul game al actului 2.

- A început setul secund al finalei de la Shenzhen, cu elvețianca la serviciu.

----------------------

- 6-2: Simona Halep mai face un game pe propriul serviciu și își adjudecă primul set al finalei de la Shenzhen, după 31 de minute de joc. Românca a arătat un joc foarte bun și constant, fără greșeli, căruia Timea Bacsinszky a reușit să îi facă față doar în anumite momente.

- 5-2: Elvețianca face game alb și reduce din diferență, dar Simona Halep va servi pentru câștigarea setului.

- 5-1: Sportiva noastră servește bine și nu îi dă nicio șansă adversarei pe propriul serviciu. Românca lovește extrem de puternic și trimite multe mingi pe tușă, iar Timea Bacsinszky nu are replică.

- 4-1: Simona Halep face un break fantastic, după ce a revenit de la 0-40 și a reușit cinci puncte consecutive.

- 3-1: Halep continuă să își facă serviciul fără prea mari probleme. 

- 2-1: Elvețianca reușește primul game al finalei, grație, în special, câtorva servicii foarte bune.

- 2-0: Românca servește bine și nu îi dă șanse adversarei pe propriul serviciu.

- 1-0: Simona Halep face break în primul game al meciului. Elvețianca încearcă să joace mult pe reverul româncei, după care trimite pe dreapta acesteia. Sportiva noastră nu cedează însă și răspunde bine cu reverul, iar cu dreapta trimite de multe ori lovituri câștigătoare.

- 07:12 - Finala Simona Halep Timea Bacsinszky a început, cu elvețianca la serviciu.

----------------------

- 07:05 - Cele două sportive au început încălzirea. În câteva minute va începe confruntarea Halep - Bacsinszky.

- 07:03 - Pe terenul central și-a făcut apariția fosta mare jucătoare chineză de tenis Na Li, care a făcut tragerea la sorți și va înmâna trofeul câștigătoarei. Timea Bacsinszky va servi prima în finala de la Shenzhen.

- 07:00 - Cele două finaliste au apărut pe arena centrală de la Shenzhen, unde împart mingi uriașe de tenis fanilor prezenți în tribune.

----------------------

SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Organizatorii turneului de la Shenzhen au anunțat când se va juca finala între românca Simona Halep și elvețianca Timea Bacsinszky.

SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Meciul care va decide câștigătoarea competiției de pe tărâm chinez se va juca sâmbătă, cu începere de la ora 7:00 (ora României) și va fi transmis în format LiveText pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Aflată pe locul 3 WTA, Simona Halep a beneficiat de statutul de principală favorită în primul turneu al anului. Românca s-a calificat fără prea mari probleme în ultimul act de la Shenzhen, având emoții doar în primul tur, când a pierdut un set în fața nemțoaicei Annika Beck.

Citește și: Adversara Simonei Halep îi știe de frică! Ce a declarat înainte de finală

SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. De partea cealaltă, Timea Bacsinszky se află pe locul 47 WTA și a început competiția asiatică din postura de cap de serie numărul 8. Elvețianca a întâlnit-o în semifinale pe cehoaica Petra Kvitova, locul 4 WTA și a doua favorită la Shenzhen, pe care a eliminat-o surprinzător, în două seturi, scor 6-4, 6-4.

SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Simona Halep și Timea Bacsinszky s-au întâlnit o singură dată în circuitul WTA, în 2010, în semifinalele turneului de la Torhout (Belgia). Românca a învins-o atunci pe elvețiancă în două seturi, scor 6-1, 6-3.

Vezi și: Câți bani va primi Simona Halep dacă va câștiga turneul de la Shenzhen

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel