SIMONA HALEP - TABLOU INDIAN WELLS: Românca nu se retrage din SUA după moartea vărului

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS. Simona Halep nu se retrage din turneul de la Indian Wells, chiar dacă după moartea vărului ei au apărut zvonuri conform cărora numărul 3 WTA ar fi urmat să revină din SUA pentru a participa la funeralii. Românca va lua startul în competiția de peste Ocean și va evolua direct din turul 2, unde o va întâlni cel mai probabil pe iberica Silvia Soler-Espinosa (locul 64 WTA).

Vezi și: Simona Halep, în doliu. Vărul ei s-a sinucis

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS. A treia favorită la Indian Wells, Simona Halep nu va avea un drum ușor în drumul spre fazele superioare ale turneului. Dacă trece de Espinosa, sportiva noastră ar urma să joace cu un adversar care se va alege dintre americanca Varvara Lepchenko (favorita 26), Alla Kudryavtseva (Rusia, 114 WTA) şi Sacha Vickery, reprezentanta gazdelor și posesoarea unei invitaţii pe tabloul principal.

Adevăratele examene încep în optimi

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS. Meciurile cu adevărat dificile pentru Simona Halep ar urma să înceapă din optimile de finală, unde tabloul româncei se complică. Dacă se vor respecta calculele hârtiei, constănțeanca se va lupta pentru un loc în sferturi cu spaniola Garbine Muguruza (locul 22 WTA), în fața căreia a pierdut în FED CUP, sau a Karolinei Pliskova (locul 15 WTA), pe care Simona Halep a învins-o în finala de la Dubai.

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS. Sferturile de finală ar veni pentru numărul 3 mondial, în cazul în care capii de serie nu oferă mari surprize pe parcurs, cu un meci contra polonezei de pe locul 8 WTA, Agnieszka Radwanska, sau împotriva ibericei Carla Suarez Navarro (locul 13 WTA).

Citește și: Simona Halep, aleasă sportiva lunii februarie în ancheta Sky Sports

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS. Șocul pentru Simona Halep ar urma să aibă loc în semifinale, unde românca ar putea da peste liderul mondial Serena Williams. Principală favorită la Indian Wells, americanca are o parte de tablou destul de dificilă şi ar putea fi testată pe parcurs de jucătoare precum Kuznetsova, Kerber, Safarova, Svitolina sau Makarova, scrie prosport.ro.

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS. În cazul în care va ajunge în finală, Simona va avea de înfruntat un adversar care se va alege dintre Maria Sharapova (2 WTA), Caroline Wozniacki (4 WTA), Ana Ivanovic (6 WTA) sau Eugenie Bouchard (7 WTA), toate aflate pe partea inferioară a tabloului.

Tabloul infernal pentru Monica Niculescu

Cealaltă reprezentantă a României pe tabloul principal de la Indian Wells, Monica Niculescu (numărul 68 WTA), a avut parte de o tragere la sorţi foarte grea. Primul tur i-a adus un meci contra Alexandrei Krunic, din Serbia (locul 75 WTA). În cazul unei victorii însă, românca va avea parte în turul secund de un duel infernal, cu liderul mondial Serena Williams.

Vezi și: Performanță impresionantă realizată de Simona Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel