Urmărește emisiunea live


SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS, în SFERTURI la MIAMI. Ce scrie presa internațională despre victoria cu Flavia Pennetta

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Victoria impresionantă reușită de Simona Halep cu Flavia Pennetta nu a rămas fără ecou în presa internaţională. Jurnaliștii din întreaga lume remarcă forma de excepţie pe care o traversează românca.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. "Excelenta Pennetta se predă unei jucătoare în mare formă", a scris livetennis.it.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. "Halep zboară, Pennetta cedează pentru prima dată în faţa româncei", a titrat şi site-ul oktenis.it, care a continuat: "Ultima lor întâlnire avusese loc la US Open, când sportiva din Brindisi ajungea în semifinale, iar românca nu devenise încă jucătoarea de temut care pierdea greu în faţa Mariei Sharapova la Roland Garros. (...) Într-un turneu plin de surprize, Simona Halep şi Serena Williams sunt singurele jucătoare în acest moment care îşi confirmă statutul de favorite, ţinând cont că doar ele au rămas în sferturi dintre cele clasate pe primele nouă locuri ale ierarhiei WTA".

Vezi și: VIDEO: Cele mai frumoase puncte ale meciului Halep - Pennetta

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. "13 la rând pentru Simona Halep, după ce a învins-o pe Flavia Pennetta", a notat tennisworld.com, făcând aluzie la cele 13 victorii consecutive reușite de românca de pe locul 3 mondial în circuitul WTA.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. "Simona Halep nu o mai învinsese niciodată pe Flavia Pennetta, românca reuşind să câştige un set din şapte în cele trei meciuri anterioare. Însă, luând în considerare forma bună arătată în 2015, nu este o surpriză că Halep a triumfat în sfârşit în faţa jucătoarei italiene", a mai precizat sursa citată.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. "Halep continuă cursa pentru "dubla" Indian Wells-Miami, după succesul de marți, din meciul cu Flavia Pennetta", a notat și l'Equipe, conform digisport.ro.

Citește și: Simona Halep o întâlnește pe "Mini Serena" în sferturi la Miami

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel