SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS, în SFERTURI la MIAMI: Ce a spus românca după victoria cu FLAVIA PENNETTA

Foto: Sheznhen Open
Foto: Sheznhen Open

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Simona Halep s-a calificat marți dimineață în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. Românca de pe locul 3 WTA a trecut în optimi de italianca Flavia Pennetta, locul 28 WTA, scor 6-3, 7-5.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Simona Halep a fost condusă cu 2-5 în setul secund, dar a revenit fantastic și a câștigat cinci game-uri consecutive, reușind prima victorie împotriva Flaviei Pennetta, în patru dispute directe.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. "A fost un meci foarte greu, am fost condusă cu 5-2 în setul al doilea, am fost foarte nervoasă, m-am certat şi am revenit în teren mult mai agresivă. Până la urmă am câştigat meciul şi sunt foarte fericită.

Îmi aduc aminte de meciul contra ei de la US Open, am fost dezamagită că am pierdut atunci. Mi-am dorit să joc din nou împotriva ei, am fost mult mai agresivă, am avut mai multă incredere.

Ea e o mare jucătoare, a luptat foarte mult în setul doi, dar şi eu am muncit din greu! Am jucat bine, dar au fost ceva emoţii la un moment dat şi în setul doi nu am lovit aşa cum ar fi trebuit. Eu vreau doar să fiu mai agresivă şi să lovesc cât mai adânc. Sunt foarte fericită că am câştigat. Am mai multă încredere în mine acum, cred în şansele mele", a declarat Simona Halep după succesul cu Flavia Pennetta din optimile de finală de la Miami.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. În sferturile de finală, Simona Halep o va întâlni pe americanca Sloane Stephens (locul 45 WTA).

Vezi și: O jucătoare de top a fost eliminată de la Miami în turul 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel