SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-0, 6-2, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, în derby-ul din GRUPA ROȘIE de la SINGAPORE

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep  a dat de pământ, miercuri, cu Serena Williams. Românca a avut nevoie de doar o oră și cinci minute pentru a trece de liderul mondial, în două seturi, scor 6-0, 6-2, în derby-ul din Grupa Roșie de la Singapore.

Vezi și: Presa internațională o elogiază pe Halep după victoria cu Bouchard


Cu două victorii obținute în două meciuri, Simona Halep este lider în Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor 2014. Românca nu a pierdut nici un set și nu pare să aibă emoții pentru calificarea în semifinalele de la Singapore.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-0, 6-2


UPDATE - Iată desfășurarea LiveText a meciului Simona Halep - Serena Williams:

- 6-2 - Simona Halep anulează două mingi de break ale Serenei Williams și se impune în derby-ul din Grupa Roșie de la Singapore!

- 5-2 - Liderul mondial reduce din diferență. Simona Halep va servi pentru a câștiga meciul

- 5-1 - Românca își mai adjudecă un game după ce a salvat o minge de break a Serenei.

- 4-1 - Halep face un nou break și se desprinde în setul 2.

- 3-1 - Game-urile dintre cele două sunt tot mai disputate. Americanca a avut o minge de break, anulată de Simona cu un ace, după care românca a reușit să își câștige serviciul.

- 2-1 - Serena Williams reușește primul game, după opt consecutive ale Simonei Halep.

- 2-0 - Românca a câștigat cel mai disputat game al meciului de până acum, după ce a salvat două mingi de break ale Serenei, care la ultimul punct al game-ului a aplaudat-o pe sportiva noastră pentru lovitura câștigătoare reușită.

- 1-0 - Simona continuă să adune punct cu punct și face break în debutul setului 2.

- 11:36 - A început setul 2. Americanca servește.

- 6-0: Simona Halep își adjudecă primul set la zero! Românca a avut trei mingi de set, americanca a anulat două dintre ele, însă sportiva noastră a încheiat setul cu un ace, după doar 20 de minute de joc. 18 greșeli neforțate a comis liderul mondial în primul act, față de una a româncei.

- 5-0: Serena continuă să comită greșeli neforțate și "duble" la serviciu, iar Halep mai face un break. Românca va servi pentru a câștiga primul set.

- 4-0: Simona câștigă un game alb și, după doar 12 minute, conduce cu 4-0 în primul set.

- 3-0: Halep mai face un break și se desprinde. Românca a câștigat două mingi superbe, iar la ultimul punct al game-ului a beneficiat de o dublă greșeală a adversarei.

- 2-0: Românca își câștigă serviciul fără prea mari emoții.

- 1-0: Simona Halep face break în primul game al meciului. Americanca a început meciul cu un as, însă a încheiat game-ul cu o dublă greșeală.

- 11:13 - A început meciul Simona Halep - Serena Williams. Americanca servește.

- 11:05 - Serena Williams a câștigat tragerea la sorți și a ales să servească.

- 11:00 - Simona Halep intră în arenă în uralele publicului de la Singapore, urmată de liderul mondial, Serena Williams.

---------------------

Știrea inițială: SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep și Serena Williams au câștigat primele două meciuri din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor 2014, urmând să se întâlnească în etapa a doua.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Meciul dintre Simona Halep și Serena Williams se va juca miercuri, de la ora 11:00, și va fi transmis în format LiveText pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Cealaltă partidă din Grupa Roșie de la Singapore, dintre Eugenie Bouchard şi Ana Ivanovic, se va juca tot miercuri, nu înainte de 14:30.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Serena Williams a câştigat toate cele trei întâlniri de până acum cu Simona Halep, românca reușind să își adjudece un singur set în confruntările cu americanca, potrivit gsp.ro.

Citește și: Turneul Campioanelor: Simona Halep, victima unei gafe uriașe - Foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel