SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, de la SINGAPORE. Ce a spus românca despre meciul cu locul 1 WTA, după victoria cu Eugenie Bouchard

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Imediat după victoria cu Eugenie Bouchard, pe terenul de joc, Simona Halep a făcut o declarație în care a vorbit despre confruntarea câștigată cu canadicanca, dar și despre duelul pe care îl va avea în etapa următoare cu Serena Williams, numărul 1 mondial.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. "Am jucat bine, am fost agresivă și mi-am regăsit jocul. Îmi place turneul acesta, arată foarte bine. Sper că și voi vă bucurați de el, așa cum o fac eu", a declarat Simona Halep imediat după victoria cu Eugenie Bouchard.

Citește și: Williams trece de Ivanovic în primul meci de la Turneul Campioanelor

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Simona Halep a fost susținută din tribune de mai mulți români, printre care s-au aflat părinții ei și persoane apropiate de sportivă.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. "Înseamnă enorm să am familia și prietenii cu mine. Au fost și la Sofia, la 'Turneul Campioanelor mici', de anul trecut, și m-au ajutat foarte mult acolo. Le mulțumesc că mă sunt alături de mine și mă susțin mereu", a continuat românca de pe locul 4 WTA.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Întrebată despre meciul de miercuri cu Serena Williams, Simona Halep a afirmat că așteaptă cu nerăbdare confruntarea cu numărul 1 mondial.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. "N-am jucat cu Serena Williams anul ăsta. Abia aștept meciul cu ea. E cea mai bună jucătoare din lume, iar eu n-am nimic de pierdut. O să mă lupt pentru fiecare punct în meciul cu ea", a mai spus sportiva noastră.

Vezi și: Halep, lider în grupa de la Singapore după victoria cu Bouchard

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel