SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în SEMIFINALE la MIAMI. Cine credeți că va câștiga meciul? SONDAJ

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Simona Halep și Serena Williams se vor întâlni vineri dimineața, de la ora 04:00, în semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA MECIULUI SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Cele două sportive au mai jucat de cinci ori până acum, americanca impunându-se în patru rânduri. Ultima confruntare dintre Simona Halep și Serena Williams a avut loc în octombrie 2014, în finala de la Turneului Campioanelor, când sportiva noastră a pierdut fără drept de apel, scor 6-3, 6-0. Cele două se duelaseră cu doar câteva zile înainte, în Grupa Roşie de la Singapore, când românca i-a aplicat o corecție liderului mondial, scor 6-0, 6-2.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Anterior, cele două jucătoare s-au mai întâlnit de trei ori, iar de fiecare dată s-a impus Serena Williams. Primul duel direct a avut loc în 2011, în turul 2 de la Wimbledon, când americanca a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Următoarele două partide au avut loc în 2013 şi s-au încheiat cu scorul de 6-3, 6-0, în semifinalele de la Roma, şi cu scorul de 6-0, 6-4, în sferturile de finală de la Cincinnati.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Simona Halep și Serena Williams ar fi trebuit să joace una împotriva celeilalte şi în semifinalele turneului de la Indian Wells, dar liderul mondial s-a retras înaintea partidei, din cauza unei accidentări la genunchi.

Citește și: Gata de revanșă! Ce spune Simona Halep despre meciul cu Williams

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel