SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în SEMIFINALE la INDIAN WELLS: Planul româncei pentru meciul cu liderul mondial

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Simona Halep, locul 3 WTA și favorita numărul 3, va juca în semifinalele de la Indian Wells cu liderul mondial Serena Williams, principala favorită a competiției.

Citește și: Indian Wells: Simona Halep va avea un meci INFERNAL în semifinale

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. La conferința de presă de după victoria obținută în sferuri, românca și-a amintit de succesul colosal reușit în fața locului 1 WTA în 2014, în Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor, scor 6-0, 6-2. 

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Simona Halep a explicat și cum plănuiește să recidiveze în fața Serenei Williams: nu trebuie să fie nervoasă, trebuie să creadă în șansa ei și să evolueze la nivel maxim în semifinala de la Indian Wells 2015.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. ”A fost o zi mare pentru mine atunci când am învins-o. Să zicem, cea mai mare zi! Am învățat că dacă am curajul să ies pe teren și să gândesc că pot să câștig, chiar pot face asta. Dacă sunt nervoasă, dacă am emoții, e mult mai dificil să joc împotriva ei. Trebuie doar să crezi, să încerci să fii la nivel maxim și să încerci orice pentru a câștiga”, a declarat Simona Halep la conferința de după sfertul de finală cu Carla Suarez Navarro.

Vezi și: Serena Williams, declarație războinică înainte de meciul cu Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel