SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în SEMIFINALE la INDIAN WELLS: Ce spune românca despre meciul cu liderul mondial

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Simona Halep s-a calificat miercuri seară în semifinalele de la Indian Wells, după victoria reușită cu spaniola Carla Suarez Navarro, locul 13 WTA, scor 5-7, 6-1, 6-1. 

Citește și: Demonstrație de forță! Simona Halep s-a calificat în semifinale la Indian Wells după ce a pierdut primul set


SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Pentru un loc în ultimul act din California, Simona Halep se va bate cu numărul 1 mondial, Serena Williams, care a trecut în sferturi de elvețianca Timea Bacsinszky (locul 26 WTA), scor 7-5, 6-3.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Imediat după victoria cu Suarez Navarro, a treia favorită de la Indian Wells a transmis că este pregătită și o așteaptă în semifinale pe Serena Williams, care urma să joace câteva ore mai târziu.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. "Sunt fericită că am putut câştiga astăzi, ştiam cât de bună este. Ştiam că va trebui să lupt pentru fiecare punct pentru a câştiga meciul. Navarro deschide unghiurile foarte bine, este destul de greu să joci împotriva ei şi atunci am decis să fiu mai agresivă, să iau mingea mai repede şi să termin punctele. Am fost nervoasă în primul set, am încercat apoi să mă relaxez şi să joc tenisul meu cel mai bun. Abia aştept să joc împotriva numărului 1 mondial”, a declarat Simona Halep la interviul acordat pe teren după victoria din sferturi.

Vezi și: Indian Wells: Simona Halep va avea un meci INFERNAL în semifinale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel