SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-0, 6-2, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Prima declarație a româncei după victoria cu liderul mondial, de la Singapore

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-0, 6-2, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep a acordat o declarație pe terenul de joc, imediat după victoria categorică obținută în fața liderului mondial, Serena Wiliiams.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-0, 6-2, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. După succesul obținut extrem de rapid, în două seturi, scor 6-0, 6-2, Simona Halep a declarat că a jucat cel mai mare meci din viața ei.

"A fost cel mai mare meci din viața mea, nu pot să explic ceea ce simt acum, este o nebunie! Sunt foarte fericită și acum vreau doar să mă bucur de aceste momente.

A fost visul meu să înving una dintre surorile Williams, sunt două jucătoare extraordinare. Nu aș fi putut sa obțin această victorie fără ajutorul suporterilor români care m-au susținut.

Mă simt extraordinar, vreau să trec de acest meci și să mă bucur în continuare de turneu", a spus românca, în uralele celor din tribune.

"Serena Williams a jucat foarte bine, dar tu ai jucat incredibil", a intervenit reporterul.

"Eu mi-am văzut doar de jocul meu, am jucat agresiv, am deschis terenul, am jucat foarte bine și sunt foarte fericită", a mai declarat Simona Halep după prima victorie obținută în carieră împotriva Serenei Williams.

Vezi aici desfășurarea meciului Simona Halep - Serena Williams

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel