SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-0, 6-2, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Omagii în presa internațională: "Serena Williams a fost efectiv măturată de Simona Halep"

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-0, 6-2, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Victoria fără istoric obținută de Simona Halep în fața Serenei Williams a uimit presa internațională. După 6-0, 6-2, redactorii publicaţiilor străine nu contenesc cu laudele la adresa româncei și o taxează dur pe americancă pentru jocul prestat.

"Serena Williams a fost efectiv măturată de Halep!", scrie prestigiosul ziar francez de sport L'Equipe, în vreme ce Gazetta dello Sport, din Italia, notează: "Serena, înfrângere istorică. Halep învinge cu 6-0, 6-2".

Vezi și: Simona Halep, prima declarație după ce a demolat-o pe Williams

"Halep o surprinde pe Williams la Turneul Campioanelor", adaugă şi jurnaliștii spanioli de la Mundo Deportivo, potrivit gsp.ro.

"Halep a zdrobit-o pe Serena la Singapore. E prima victorie pentru Simona în faţa lui Williams. Românca a oferit un joc solid, iar Williams a făcut o mulţime de greşeli neforţate", notează cei de la eurosport.com, în vreme ce britanicii de la Daily Mail sunt extrem de duri cu liderul mondial: "Serena Williams a fost distrusă de Simona Halep la Turneul Campioanelor. Numărul 1 mondial a suferit una dintre cele mai grele înfrângeri din carieră".

"Simona Halep i-a administrat cea mai umilitoare înfrângere Serenei Williams. Din 1998 americanca n-a mai pierdut după ce şi-a adjudecat doar două game-uri. Pe atunci avea doar 16 ani", transmit şi jurnaliştii de la ABC News (SUA).

Citește și: Serena Williams, la pământ! Ce a spus după umilința cu Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel