SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-0, 6-2, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Gică Hagi, Victor Ponta și Mirel Palada, reacții după succesul româncei

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-0, 6-2, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Gică Hagi, Victor Ponta și Mirel Palada au reacționat la scurt timp după ce Simona Halep a spulberat-o pe Serena Williams la Turneul Campioanelor 2014.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-0, 6-2, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Prin intermediul paginilor de Facebook, cei trei au felicitat-o pe româncă pentru succesul categoric obținut în fața liderului WTA, în două seturi, scor 6-0, 6-2.

Vezi și: Simona Halep, prima declarație după ce a demolat-o pe Williams

Iată ce au scris Gică Hagi, Victor Ponta și Mirel Palada pe paginile lor de Facebook, imediat după ce Simona Halep a câștigat derby-ul din Grupa Roșie de la Singapore:

Gică Hagi: "Campioana noastra! Bravo, Simona!!!"

Victor Ponta: "Victorie istorica pentru Simona Halep in Turneul Campioanelor WTA! Sportiva noastra a invins-o pe Serena Williams, nr. 1 mondial! 

Bravo Simona, tocmai ai facut 20 de milioane de romani foarte fericiti si foarte mandri de tine!"

Citește și: Serena Williams, la pământ! Ce a spus după umilința cu Halep

Mirel Palada: "Eu nu prea le am cu tenisul. Eu in general mai mult cu sporturi de-astea pasnice, de-ale mintii: bridge, rugby, aikido. Haki taki bumbumbum.

Dar ce s-a intimplat azi transcede cu mult ingustul domeniu al unui singur sport.

Este o caramida importanta la lentul, dificilul proces de vindecare a romanilor de cea mai aspra si timpita boala de care suferim: ca nu sintem buni de nimic, ca sintem leprele pamintului, ca sintem niste mediocri care musai trebuie sa plece grumazul la cineva mult mai foarte superior.

E drept, nu am inventat noi nici tenisul, nici rugby-ul, nici aikido-ul. Nici macar bridge-ul. Dar cel putin la tenis iata ca putem sa fim in rind cu ceilalti, ba chiar un pic de frunce.

Felicitari, Simona! Nu neaparat pentru ca ai infrint numarul unu mondial, desi asta este in sine o veste hiper-super-excelenta. Ci pentru ca pui umarul la ceva mult mai sus si mult mai inalt: pentru ca ajuti romanii sa-si recapete stima de sine.

Cum ar spune ardeleanul: domo arigato gozaimashita!"

Vezi aici desfășurarea meciului Simona Halep - Serena Williams

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel