SIMONA HALEP - SAMANTHA STOSUR la ROLAND GARROS LIVE SCORE

SIMONA HALEP - SAMANTHA STOSUR la ROLAND GARROS LIVE SCORE. Simona Halep o întâlnește pe Samantha Stosur în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros. Meciul dintre Simona Halep și Samantha Stosur va fi transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - SAMANTHA STOSUR la ROLAND GARROS LIVE SCORE. Jucătoarea australiană de tenis Samantha Stosur va fi adversara româncei Simona Halep în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, după ce vineri, în turul 3, a trecut în trei seturi, 6-3, 6-7 (0/7), 7-5, în fața cehoaicei Lucie Safarova, finalistă în 2015.

SIMONA HALEP - SAMANTHA STOSUR la ROLAND GARROS LIVE SCORE. Lucie Safarova (29 ani) a pierdut singura sa finală de Mare Șlem în 2015 în fața americancei Serenei Williams. Anul acesta ea era cap de serie nr. 11.

SIMONA HALEP - SAMANTHA STOSUR la ROLAND GARROS LIVE SCORE. Stosur, 32 ani, și ea finalistă la Roland Garros în 2010, când a pierdut în fața italiencei Francesca Schiavone, a câștigat anul următor US Open.

SIMONA HALEP - SAMANTHA STOSUR la ROLAND GARROS LIVE SCORE. În optimile de finală, Samantha Stosur, cap de serie nr. 21, o va întâlni pe românca Simona Halep, nr. 6 mondial, care a bătut-o recent, la Madrid în două seturi, 6-2, 6-0, și care vineri a obținut calificarea după victoria cu 4-6, 6-2, 6-3 în fața tinerei japoneze Naomi Osaka (18 ani).

SIMONA HALEP - SAMANTHA STOSUR la ROLAND GARROS LIVE SCORE. Meciul dintre Simona Halep și Samantha Stosur va fi transmis în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla când joacă Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel