SIMONA HALEP s-a retras din proba de DUBLU de la BEIJING. Era CALIFICATĂ în OPTIMI, alături de RALUCA OLARU. UPDATE: Halep s-a retras și de la simplu

SIMONA HALEP, BEIJING. Din cauza problemelor medicale, Simona Halep s-a retras atât din proba de dublu, cât și din proba de simplu a turneului de la Beijing.

UPDATE: Gsp.ro scrie că, din cauza problemelor fizice, Simona Halep s-a retras și din proba de simplu a turneului de la Beijing. Românca de pe locul 2 WTA urmează să vină în România, pentru a face un RMN. În sferturile de finală din capitala Chinei, Simona Halep trebuia să joace cu Ana Ivanovic, din Serbia, numărul 9 mondial.

-------------------

Știrea inițială: 

SIMONA HALEP, BEIJING. Simona Halep s-a retras din proba de dublu a turneului de la Beijing, acolo unde, alături de Raluca Olaru, se calificase în optimile de finală.

SIMONA HALEP, BEIJING. Cele două românce au decis să nu se prezinte la meciul pe care îl aveau programat astăzi împotriva cuplului spaniol Garbine Muguruza - Carla Suarez Navarro.

SIMONA HALEP, BEIJING. Partida de la dublu ar fi trebuit să înceapă la mai puțin de o oră după finalul meciului câștigat de Simona Halep în optimile probei de simplu din capitala Chinei. Românca de pe locul 2 WTA a jucat un meci extenuant, de două ore și 37 de minute, cu nemțoaica Andrea Petkovic, pe care a eliminat-o în trei seturi, după două tie-break-uri câștigate.

Vezi aici detalii despre meciul Simona Halep - Andrea Petkovic: Simona Halep s-a calificat în sferturi la Beijing. Ce adversară va întâlni

SIMONA HALEP, BEIJING. Simona Halep și Raluca Olaru ar fi trebuit să joace miercuri pentru calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu, însă, din cauza ploii, meciul cu ibericele a fost amânat pentru ziua de joi.

Probleme fizice pentru Halep în meciul cu Petkovic

SIMONA HALEP, BEIJING. Simona Halep a acuzat probleme medicale încă din setul secund al partidei cu Andrea Petkovic. Românca a cedat atunci cinci game-uri consecutive, după ce a condus cu 2-0, și a pierdut setul. Sportiva noastră a avut probleme serioase cu deplasarea în teren.

SIMONA HALEP, BEIJING. 61 de greşeli neforţate a făcut Simona Halep în meciul din optimile probei de simplu de la Beijing, un număr uriaş pentru un meci din circuitul WTA, scrie gsp.ro.

Citește și: Simona Halep, lovitură primită din partea WTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel