SIMONA HALEP s-a calificat în "sferturi" la Miami

SIMONA HALEP, locul 3 WTA, a reușit să o  învingă pe italianca Flavia Pennetta în două seturi. 

SIMONA HALEP a învins-o pe  Flavia Pennetta în două seturi, scor 6-3, 7-5, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami.

SIMONA HALEP a izbutit să obţină prima victorie în faţa Flaviei Penntta, jucătoare care o învinsese în toate cele trei meciuri disputate anterior. 

SIMONA HALEP a rupt echilibrul   în primul set, la 3-2, când românca  a ştiut să profite de cele două mingi de break ivite. Cu ceva emoţii, românca şi-a menţinut avantajul pînă la finalul setului. A urmat însă o cădere neaşteptată a lui Halep, care şi-a pierdut serviciul încă din debutul actului secund.

Citește și: SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA, în OPTIMI DE FINALĂ la MIAMI. Ce spune italianca despre meciul cu românca de pe locul 3 WTA

SIMONA HALEP. Cinci break-uri consecutive au urmat, iar jocul oscilant al Simonei indica pregătirea pentru un set decisiv. Jucătoarea noastră n-a renunţat însă la luptă şi, profitînd de o deconcentrare a italiencei, preocupată mai mult de un conflict cu publicul, a revenit de la 2-5, cîştigînd următoarele cinci game-uri!

Victoria o trimite pe Halep în sferturi, acolo unde o va întîlni pe Sloane Stephens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel