Simona Halep, primele declarații după ce a învins-o pe Karolina Pliskova, la Montreal

Simona Halep, numărul 5 WTA, s-a arătat bucuroasă pentru faptul că este în sferturile de finală ale Openului canadian pentru al doilea an la rând, după ce a dispus joi de Karolina Pliskova (Cehia), cu 6-3, 6-3, la Montreal.

Halep a avut nevoie de 68 de minute ca să treacă de Pliskova, românca jucând anul trecut finala la Toronto (turneul se dispută alternativ la Toronto și Montreal).

"Mă bucur că am câștigat. E plăcut să fiu din nou în sferturile de finală, pentru al doilea an la rând. Mă simt bine și aștept să joc în turul următor", a declarat Halep imediat după meci, citată de site-ul WTA.

"E o jucătoare bună și știam bine asta — am jucat de câteva ori cu ea anul acesta și știam că va fi foarte puternică. Însă, am jucat un tenis bun, la nivel înalt, și m-am mișcat foarte bine", a mai spus românca.

Simona Halep, care a câștigat recent titlul la București, are șapte victorii consecutive și 20 din ultimele 23 de meciuri jucate.

"Pot spune că am încredere, am câștigat câteva meciuri la rând și am venit aici fără așteptări mari, doar să mă bucur de tenis și să fac tot ce pot mai bine", a conchis Halep, care va juca în sferturi cu rusoaica Svetlana Kuznețova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel