SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Ce a declarat SIMONA HALEP după SEMIFINALA cu AGNIESZKA RADWANSKA

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep s-a calificat, sâmbătă, în finala de la Turneul Campioanelor 2014, după victoria fără istoric împotriva polonezei Agnieszka Radwanska. În ultimul act de la Singapore, sportiva noastră o va întâlni pe Serena Williams, ocupanta locului 1 WTA, pe care a pulverizat-o în partida din Grupa Roșie, scor 6-0, 6-2.

Vezi și: Gest uluitor! Serena și-a pierdut controlul în meciul cu Wozniacki

"Sunt foarte fericită să fiu în această finală, nu mă așteptam la acest lucru. Am încercat să muncesc în fiecare zi ca să ajung aici. Astăzi a fost meciul perfect pentru mine.

Vreau să îmi felicit adversara de azi și vreau să le mulţumesc tuturor fanilor care m-au susținut. Mă simt extraordinar. Ştiam că adversara mea aleargă foarte mult și am încercat să termin punctele din interiorul terenului. Serviciul m-a ajutat foarte mult astăzi, totul a mers bine pentru mine în această partidă", a declarat Simona Halep, pe terenul de joc de la Singapore, imediat după victoria din semifinale cu Agnieszka Radwanska.

Citește și: Simona Halep, elogiată în presa americană, care o acuzase de BLAT

Românca a vorbit și despre duelul din finală, cu Serena Williams, pe care a bătut-o în Grupa Roșie și pe care a ajutat-o să se califice în semifinalele de la Turneul Campioanelor 2014. Simona Halep a afirmat că este sigură de faptul că americanca va fi mult mai concentrată duminică decât în confruntarea de miercuri.

"Mâine va fi o nouă zi, un alt meci. O să vedem ce se va întâmpla, o să încerc să mă concentrez. Sunt pregătită de orice şi mă voi bucura de această finală. Sunt sigură că Serena va fi mai concentrată decât în meciul din grupă", a mai spus Simona Halep.

Finala de la Turneul Campioanelor 2014, dintre Simona Halep și Serena Williams, va fi transmisă aici de WWW.DCNEWS.RO, în format LiveText

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel