Simona Halep, peste Maria Sharapova în predicțiile WTA pentru clasamentul ”Road to Singapore 2015”

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a arătat o formă excelentă în prima parte a sezonului 2015, iar acest lucru a fost remarcat și de experții site-ului WTA, care au făcut predicțiile pentru acest an.

Citește și: Simona Halep poate trece peste Maria Sharapova la Stuttgart. Calculele româncei pentru locul 2 WTA

Deşi a trecut doar un sfert din sezonul competițional, site-ul WTA a făcut predicțiile pentru clasamentul final ”Road to Singapore”. În ierarhia publicată de site-ul Federației Internaționale de Tenis, Simona Halep este văzută pe locul 2 în clasamentul final pe 2015, peste rusoaica Maria Sharapova, dar sub liderul mondial Serena Williams.

Iată previziunile WTA pentru clasamentul final ”Road to Singapore 2015”, conform gsp.ro:

1. Serena Williams: Câștigătoare la Miami, Serena rămâne neînvinsă în acest sezon. De mai multe argumente nici nu este nevoie.

2. Simona Halep: Este din ce în ce mai constantă şi a învăţat să câştige meciuri chiar şi atunci când nu joacă cel mai bun tenis. De asemenea, are potenţialul unui viitor număr 1 mondial, lucru remarcat de toată lumea.

3. Maria Sharapova: "Claypova" se va folosi cât va putea de mult de jocul ei pe zgură în Europa pentru a-şi rezerva a opta prezenţă la Singapore.

4. Venus Williams: A renăscut la 34 de ani şi pare capabilă să revină în top 10. Nu există nici un motiv care ne face să credem că nu va putea continua forma excelentă.

Vezi și: Analiză: Williams-Halep-Sharapova, înainte de sezonul pe zgură

5. Petra Kvitova: Are 25 de ani şi a alunecat puţin în clasament. Retragerile de la Indian Wells şi Miami nu au venit întâmplător. Acelaşi lucru s-a petrecut şi anul trecut, când era pe 22 în acest clasament, dar până la urmă a terminat pe 4.

6. Victoria Azarenka: Fostul număr 1 mondial munceşte mult în acest început de sezon şi are o atitudine excelentă, care o poate face să spere la o urcare în clasament.

7. Caroline Wozniacki: Din punct de vedere fizic şi mental stă foarte bine şi este pregătită să joace la cel mai înalt nivel.

8. Karolina Pliskova: E doar o chestiune de timp până când jucătoarea din Cehia va urca tot mai mult în clasament şi va fi tot mai periculoasă în turneele de Grand Slam.

Citește și: Presa americană: Condiția pentru ca Halep să o depășească pe Sharapova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel