Simona Halep, obiectiv important după renunţarea la JO 2016

Simona Halep a expus într-un interviu pentru treizecizero.ro ce planuri de viitor are privind cariera sa sportivă.

"Nu este uşoară presiunea când ajung la un Grand Slam. O să încerc tot timpul să mă duc cu o săptămână - 10 zile înainte de un Grand Slam în oraşul respectiv ca să mă antrenez, să mă obişnuiesc cu atmosfera, cu clubul. Da, o să încerc, aşa fac sportivii mari şi încerc să iau lucrurile bune de la ei, cât pot, cât ştiu. Nu sunt nici înaltă, nici puternică, dar sunt rapidă.

Încerc să joc repede, să încurc adversara, să iau eu iniţiativa jocului şi să încerc să domin. Trebuie să stau aproape de linie şi să joc agresiv. Obiectivul este să câştig un Grand Slam, aşa gândim amândoi, şi eu şi Darren Cahill. Am câştigat turnee de toate categoriile, următorul obiectiv este să câştig un Grand Slam, nu ştiu dacă voi reuşi în această viaţă, dar antrenorul meu îmi spune că pot, îmi dă încredere", a declarat Halep, potrivit romaniatv.net.

Citește și: Simona Halep: Nu voi participa la Jocurile Olimpice de la Rio

Sportiva a precizat și că obiectivul carierei e câștigarea unui Grand Slam. "Asta nu înseamnă că o să merg la US Open şi o să câştig. Două săptămâni trebuie să rămâi la fel de concentrat, este cu totul şi cu totul special şi probabil de aceea e şi aşa greu de câştigat. Acolo vreau să progresez, să joc meciuri multe şi bune pe parcursul a mai multor zile", a mai spus Simona Halep.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel