SIMONA HALEP, NEW HAVEN: Halep, sfătuită de o legendă: "Faci asta şi o omori pe Sharapova"

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Înainte să debuteze la New Haven, Simona Halep a primit sfaturi importante din partea unei legende a tenisului.

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Simona Halep a ajuns până pe locul 2 WTA, dar nu a reuşit deocamdată să o învingă pe Maria Şarapova în niciuna dintre cele cinci confruntări directe. Doar în 2014 a pierdut în trei rânduri în fața rusoaicei, de fiecare dată în set decisiv.

Vezi și: Adversare dificile! Halep luptă să-și apere trofeul la New Haven

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. După ultimul eșec în fața Sharapovei, în sferturile de la Cincinnati, Simona Halep a primit sfaturi importante din partea lui Sever Dron, fost component al echipei de Cupa Davis în perioada lui Ilie Năstase şi Ion Ţiriac, scrie gsp.ro.

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Dron a explicat cum poate să treacă Halep pe Sharapova: "Îi lipsesc două lucruri mici pentru a o învinge pe Sharapova. Simona trebuie să simtă mai bine momentele importante, cum a fost acea minge pe care a contestat-o. Ea nu s-a apărat destul de bine.

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Trebuie să răspundă mai bine la agresivitatea Sharapovei. La tenis, dacă nu te aperi bine, câştigă celălalt. Al doilea lucru ar fi serviciul. Parcă nici el nu i-a mers suficient de bine în acest meci. Simona trebuie doar s-o contracareze pe Sharapova şi o va învinge.

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Trebuie să joace scurt pe rever şi să-i dea în cros în lateral. Faci asta şi-o «omori»! Dacă dai în lateral, Şarapova greşeşte. Chiar şi pe sus ar trebui jucată. Deci, ca să o învingă, Simona trebuie să facă 90% pe propriul serviciu şi să-i dea rusoaicei unde nu-i place", a explicat Sever Dron, într-un interviu acordat pentru ziare.com.

Citește și: Simona Halep a luat parte la celebra "Ice Bucket Challenge" - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel