SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI, în TURUL 2 de la ROLAND GARROS 2015

Foto: rolandgarros.com
Foto: rolandgarros.com

SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI. Simona Halep s-a calificat duminică în turul 2 de la Roland Garros 2015, unde va da peste coșmarul său de la US Open 2014, croata Mirjana Lucic-Baroni (locul 70 WTA). Românca a vorbit despre meciul pe care îl va juca pentru turul 3 de la Paris, dar și despre eșecul suferit la Grand Slam-ul american în fața viitoarei adversare.

MECIUL SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI ESTE LIVE AICI

SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI. Simona Halep are de luat o revanşă în faţa croatei de 33 de ani, care a eliminat-o anul trecut în turul 3 de la US Open, în singurul lor duel direct de până acum. La New York, româncă era a doua favorită, în timp ce Mirjana Lucic-Baroni venea din calificări. Cu toate acestea, sportiva noastră a pierdut în două seturi, scor 6-7, 2-6.

SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI. Mirjana Lucic-Baroni are în palmares o semifinală la Wimbledon, în 1999, şi trei titluri WTA, dar din 2004 până în 2009 a avut doar câteva prezenţe în meciuri oficiale, din cazua unor probleme de familie, scrie digisport.ro.

Vezi și: Dăm asaltul la Paris! Patru românce joacă azi la Roland Garros

SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI. "N-am amintiri bune, n-am jucat tenisul meu obișnuit, am fost blocată. Acum însă mă simt mult mai bine, am șansa mea, e un alt meci, altă zi, voi vorbi cu echipa mea și voi vedea cum trebuie să joc. Poate voi viziona din nou meciul”, a declarat Simona Halep în perspectiva partidei din turul secund de la Paris, cu Mirjana Lucic-Baroni.

SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI. Românca a vorbit și despre eșecul suferit în fața croatei anul trecut la US Open: "Atunci am fost dominată de emoții, aveam brațul blocat, dar și ea a jucat foarte bine, în special cu forehandul, și a căpătat multă încredere după ce a câștigat primul set", și-a amintit Simona Halep, citată de gsp.ro.

Citește și: Veste proastă primită de Simona Halep la Roland Garros

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel