SIMONA HALEP - MARIA SHARAPOVA LIVE TEXT, în GRUPA ROȘIE DE LA TURNEUL CAMPIOANELOR 2015, MARȚI, de la ORA 13:30

Coșmarul Maria Sharapova continuă pentru Simona Halep. Românca de pe locul 2 WTA a pierdut, marți, cel mai așteptat meci de la Turneul Campioanelor 2015, împotriva rusoaicei ajunse pe poziția a patra în lume. Simona Halep s-a recunoscut învinsă după un meci extrem de spectaculos, în care ambele sportive au reușit lovituri incredibile și s-au aflat pe rând la conducerea ostilităților, dar MaSha a dat dovadă de mai mult sânge rece în momentele decisive.

UPDATE: Simona Halep a pierdut în fața Mariei Sharapova în două seturi identice, scor 4-6, 4-6, după un meci epuizant, care a durat aproape două ore.

Maria Sharapova a început excelent ambele seturi, cu game pe propriul serviciu urmat de break. În primul act, românca a reușit să egaleze la 2, după care s-a mers cu serviciul până la 4-5, când MaSha a făcut break-ul și a reușit să-și adjudece setul.

În actul secund, Maria Sharapova a condus cu 0-3 și 1-5, moment în care Simona Halep a reintrat în joc și a dat semne de revenire. Sportiva noastră a reușit trei game-uri consecutive, dintre care două break-uri, și s-a apropiat la 4-5, urmând să servească. Din păcate însă, în loc să egaleze la 5, Simona Halep și-a pierdut serviciul și i-a permis rusoaicei să închidă partida cu un break.

Calculele pentru calificare

Pentru a fi sigură de calificarea în semifinalele de la Singapore, Simona Halep trebuie să câștige în două seturi ultimul meci din Grupa Roșie, cu Agnieszka Radwnaska. Astfel, sportiva noastră nu ar mai depinde de rezultatul confruntării dintre Maria Sharapova și Flavia Pennetta.

O victorie în trei seturi i-ar complica mult calculele româncei. Simona Halep se poate califica și așa, dar va depinde de rezultatul duelului Sharapova - Pennetta.

Clasamentul Grupei Roşii:

Jucătoare Victorii Seturi Game-uri
1. Maria Sharapova 2 4-1 28-23
2. Simona Halep 1 2-2 22-15
3. Flavia Pennetta 1 2-2 15-22
4. Agnieszka Radwanska 0 1-4 23-29


Iată desfășurarea Live Text a meciului: 

SIMONA HALEP - MARIA SHARAPOVA 4-6, 4-6

--------------------------

Setul 2: 

- 4-6: Din păcate, Simona Halep nu-și poate face serviciul și îi permite Mariei Sharapova să închidă meciul cu un break. Românca a început game-ul cu un punct fabulos, adjudecat după un schimb de mingi epuizant, însă rusoaica i-a răspuns pe măsură, cu un rever câștigător în lung de linie. Au urmat trei puncte consecutive ale Sharapovei, care, după o oră și 53 de minute de joc, o învinge pe Simona Halep pentru a șasea oară din tot atâtea dueluri directe.

- 4-5: Incredibil! Al treilea game consecutiv pentru Simona Halep, care mai face un break, la 15, și, de la 1-5, revine la 4-5. Românca urmează să servească pentru a egala situația într-un set secund ce părea pierdut la un moment dat. Maria Sharapova a solicitat acum ajutorul antrenorului său.

- 3-5: Simona Halep mai anulează din distanța față de rusoaică, grație unui game alb pe propriul serviciu, iar atmosfera din sală este una incredibilă. Fanii români o susțin fantastic pe Simona Halep.

- 2-5: Simona Halep a reușit primul pas al cursei de urmărire: a făcut break pe serviciul Mariei Sharapova, la 30, și urmează la serviciu.

- 1-5: Sharapova concretizează a doua șansă de break și se impune la 30 pe serviciul româncei, urmând să servească pentru victorie. Simona Halep are nevoie de break pentru a rămâne în meci.

- 1-4: Maria Sharapova își face serviciul și se menține la un break în fața româncei. Rusoaica a comis o dublă greșeală la 15-15, dar Simona Halep a făcut două erori neforțate la rând și i-a permis adversarei să revină. Rusoaica a închis game-ul după un schimb fabulos de mingi, în care s-a apărat incredibil și, într-un final, a obligat-o pe româncă să greșească.

- 1-3: Simona Halep reușește primul său game din setul secund, nu fără emoții însă. Românca s-a impus la avantaj, după ce a fost condusă cu 30-40 și a anulat o minge de 0-4 a Sharapovei.

- 0-3: Rusoaica își confirmă break-ul și se desprinde în al doilea tenis. Simona Halep i-a anulat prima minge de 0-3, dar Sharapova și-a procurat un avantaj pe care nu l-a mai irosit și l-a concretizat. Sportiva noastră a cerut din nou intervenția lui Darren Cahill.

- 0-2: Scenariul din debutul primului set se repetă în actul secund, iar rusoaica face break după un game foarte disputat, care a durat aproape 15 minute. Românca a anulat două șanse de 0-2 ale Sharapovei, după care a irosit șansa de a egala, iar Sharapova nu a mai iertat-o și a fructificat, la avantaj, a treia minge de break. Publicul a reacționat incredibil la finalul acestui game, strigându-i secunde bune numele Simonei Halep, care pare însă că dă semne de oboseală din cauza efortului depus.

- 0-1: Sharapova a prins încredere în ea și zburdă pe teren în aceste momente, reușind un game alb pe propriul serviciu în debutul actului 2.

- ora 14:43 - A început setul secund, cu rusoaica la serviciu.

--------------------------

Setul 1:

- 4-6: În ciuda faptului că a avut probleme pe propriul serviciu pe tot parcursul disputei, Maria Sharapova a reușit să facă break-ul într-un moment cheie și s-a impus în primul set al partidei cu Simona Halep. Românca a avut 15-0, dar a comis două duble greșeli la rând, urmate de un atac necruțător al rusoaicei, care și-a procurat astfel două mingi de set. Sportiva noastră a salvat prima minge de set, jucată cu serviciul doi, după un schimb foarte tensionat, în care rusoaica a trimis afară. Scenariul s-a repetat la următorul punct și s-a ajuns la deuce, acolo unde Sharapova și-a procurat prima un avantaj, pe care nu l-a mai irosit și a încheiat setul după mai bine de 50 de minute de joc. Simona Halep a cerut o pauză de vestiar la finalul primului act.

- 4-5: Maria Sharapova trece din nou la conducerea setului. Rusoaica a făcut dublă greșeală la 15-0 pentru Simona Halep, după care a revenit și a egalat în urma celui mai frumos schimb de până acum, adjudecat grație unei scurte impecabile. Rusoaica a obligat-o pe adversara sa să trimită în fileu și a reușit să-și procure o minge de 4-5, după ce a fost condusă cu 30-0 pe propriul serviciu. Simona Halep a egalat în urma unui schimb în care ambele jucătoare au lovit puternic, dar rusoaica a cedat și a trimis afară. Finalul game-ului i-a aparținut însă rusoaicei, iar Simona Halep va servi pentru a rămâne în set. După acest game, românca a solicitat intervenția antrenorului său, Darren Cahill.

- 4-4: Simona Halep egalează situația în primul set, după un game pe care și l-a adjudecat după ce a revenit de la 15-30 pentru Sharapova.

- 3-4: Rusoaica revine la conducerea setului întâi, după un game lung și foarte disputat. MaSha a condus cu 15-40, dar Simona Halep a reușit să egaleze, după care locul 4 WTA a avut nevoie de două avantaje pentru a-și adjudeca serviciul.

- 3-3: Simona Halep a fost aproape de un game la zero pe propriul serviciu, dar Sharapova a evitat această situație grație unui backhand câștigător care a mușcat tușa, iar game-ul s-a încheiat la 15 în favoarea sportivei noastre.

- 2-3: Maria Sharapova își face serviciul, la 30, după un game cu schimburi intense și spectaculoase, în care rusoaica a comis și o dublă greșeală.

- 2-2: Simona Halep a trecut la conducerea jocului și a venit rândul rusoaicei să alerge dintr-un colț în celălalt al terenului pentru fiecare minge. Românca și-a făcut în premieră serviciul în acest meci, reușind inclusiv un ace în acest game adjudecat la 15.

- 1-2: Simona Halep răspunde în stil de mare campioană și face imediat re-break-ul, după un game câștigat la 15 pe serviciul rusoaicei. Românca va servi pentru a egala situația în debutul primului set.

- 0-2: Sharapova e agresivă, pune presiune pe adversara sa și o obligă să greșească destul de mult în debutul partidei. Condusă cu 0-30, Simona Halep a egalat după un schimb superb, în care s-a apărat excelent, până când a scos-o pe rusoaică din teren și a punctat decisiv. Românca și-a procurat o șansă de 1-1, grație unei mingi trimise afară de adversara sa, care a egalat însă la 40 cu o dreaptă în cross ce a lăsat-o fără răspuns pe sportiva noastră. A urmat un forehand scăpat afară de locul 2 WTA, iar Sharapova a făcut break-ul după o nouă eroare neforțată a româncei.

- 0-1: Sharapova deschide jocul cu un game facil realizat pe propriul serviciu. Au fost două mingi trimise afară de româncă, urmate de o scurtă greșită a rusoaicei, care s-a oprit în fileu. MaSha a atacat bine pentru 40-15, cu mingi repetate trimise pe backhand-ul Simonei și a închis punctul cu o dreaptă câștigătoare în lung de linie.

- ora 13:42 - Începe partida Simona Halep - Maria Sharapova. Rusoaica servește prima.

--------------------------

- ora 13:35 - Simona Halep a câștigat tragerea la sorți și a ales să primească prima. Urmează câteva minute de încălzire, după care meciul va începe.

- ora 13:32 - Simona Halep și Maria Sharapova și-au făcut apariția în sala de la Singapore.

--------------------------

Știrea inițială: 

Românca Simona Halep joacă astăzi cel mai așteptat meci de la Turneul Campioanelor 2015: o întâlnește pe rusoaica Maria Sharapova, în runda a doua din Grupa Roșie de la Singapore. Partida Simona Halep - Maria Sharapova este transmisă în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO, de la ora 13:30.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Disputa cu Maria Sharapova, care ar putea avea oricând loc într-o finală de Grand Slam, o găsește pe Simona Halep în postura de favorită în fața rusoaicei pe care nu a reușit până acum să o învingă în niciunul din cele cinci dueluri directe.

[citeste si]

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Finalistă anul trecut la Turneul Campioanelor, Simona Halep a debutat cu dreptul și la actuala ediție de la Singapore. Românca de pe locul 2 WTA a cedat doar trei game-uri în meciul cu Flavia Pennetta, câștigătoarea din acest an de la US Open.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. De partea cealaltă, la debutul în Grupa Roșie, Maria Sharapova a trecut în set decisiv de Agnieszka Radwanska si a înregistrat prima victorie după trei luni de pauză. Rusoaica a avut probleme cu accidentările și nu a mai evoluat la capacitate maximă după Wimbledon. A intrat în competiție la Wuhan, dar a abandonat încă din primul meci, cel cu Barbora Strycova.

Iată cum arată bilanțul confruntărilor directe între Simona Halep - Maria Sharapova:

1. Sharapova - Halep 3-6, 6-4, 6-4 (2014, Cincinnati, sfeturi)
2. Sharapova - Halep 6-4, 6-7, 6-4 (2014, Roland Garros, finală)
3. Sharapova - Halep 1-6, 6-2, 6-3 (2014, Madrid, finală)
4. Sharapova - Halep 7-5, 7-5 (2012, Beijing, primul tur)
5. Sharapova - Halep 6-3, 6-4 (2012, Indian Wells, turul III)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel