SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE SCORE la WUHAN

SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE SCORE la WUHAN. Simona Halep se duelează cu Madison Keys în sferturile de finală de la Wuhan, joi dimineață de la ora 09:00. Partida dintre Simona Halep și Madison Keys va fi transmisă în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO.

Simona Halep s-a calificat, joi, în semifinalele turneului WTA de la Wuhan, China, după ce a învins-o categoric pe americanca Madison Keys, locul 9 mondial, la capătul unui meci superb, scor 6-4, 6-2.

Setul 2 / SIMONA HALEP - MADISON KEYS

6-2

5-2

4-1

3-1

1-0

Setul 1 / SIMONA HALEP - MADISON KEYS

6-4 Game si set pentru Simona, care incheie prima parte a meciului in stil de mare campioana!

5-4

3-4

3-3

1-3

1-2

UPDATE 10:10: Meciul dintre Simona Halep și Madison Keys nu va începe mai devreme de ora 11:15.

----------


SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE SCORE la WUHAN. Simona Halep şi Madison Keys s-au întâlnit de patru ori, dar ultimele trei meciuri au fost câştigate de sportiva noastră.

SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE SCORE la WUHAN. Două partide au fost anul acesta şi s-au încheiat cu scorurile de 6-7 (5), 6-4, 6-3, în optimi la Wimbledon, şi 7-6 (2), 6-2, în finala de la Montreal. Simona Halep a mai câştigat partida din 2014, din turul al doilea al turneului de la Roma, cu scorul de 5-7, 6-0, 6-1. Victoria lui Madison Keys a fost înregistrată tot în 2014, cu scorul de 6-4, 6-1, în turul I al turneului de la Sydney.

SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE SCORE la WUHAN. Simona Halep s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale turneului WTA de la Wuhan după ce a învins-o în două seturi, 6-3, 6-3, pe Iaroslava Shvedova din Kazahstan, într-o partidă din optimile de finală.

SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE SCORE la WUHAN. Simona Halep s-a impus după o oră și 15 minute de joc.

[citeste si]

SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE SCORE la WUHAN. "Am încercat să dau tot ce am mai bun și cred că am reușit. Sunt foarte mulțumită de modul în care am jucat la turneele mari și sunt mulțumită că joc în aceeași notă și aici, unde sper să câștig fiecare meci. A fost destul de greu să joc astăzi atât împotriva adversarei cât și a vântului, așa că mă bucur că am câștigat în două seturi", a spus Simona Halep după victorie.

SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE SCORE la WUHAN. Meciul dintre Simona Halep și Madison Keys a fost programat pentru joi, la ora 09:00. Partida Simona Halep - Madison Keys va fi transmisă în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel