SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE SCORE finală MONTREAL

SIMONA HALEP  - MADISON KEYS LIVE SCORE finală MONTREAL. Simona Halep se duelează cu Madison Keys în finala turneului de la Montreal. Partida dintre Simona Halep și Madison Keys va fi transmisă pe WWW.DCNEWS.RO, în format LIVE SCORE, începând cu ora 20:00.

SIMONA HALEP  - MADISON KEYS LIVE SCORE finală MONTREAL. Simona Halep, numărul cinci mondial, a câștigat duminică turneul WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2.413.663 dolari. Românca a învins-o în finală pe jucătoarea din SUA Madison Keys, locul 12 WTA, cu 7-6 (2), 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 15 minute. Simona Halep a câștigat al 14-lea său titlu din carieră și al treilea din acest an.


Setul 2: SIMONA HALEP  - MADISON KEYS LIVE SCORE finală MONTREAL

6-3 Simona Halep a câștigat meciul cu MADISON KEYS!

5-3 - Madison Keys nu renunță la luptă 

5-2 - Simona Halep își face din nou serviciul. Un singur game o mai desparte de a câștiga finala de la Montreal

4-2 - Game Madison Keys

4-1 - Românca mărește din nou avantajul în fața sportivei din SUA
 
3-1 - Madison Keys întrerupe seria de reușite ale Simonei Halep 

3-0 - Simona Halep se desprinde pe seviciul său

2-0 - Game Halep

1-0 - Simona câștigă primul game al celui de-al doilea set din finala de la Montreal, disputată împotriva americancei Madison Keys


Setul 1: SIMONA HALEP  - MADISON KEYS LIVE SCORE finală MONTREAL

Meciul a început la ora 20:10, cu Madison Keys la serviciu

7-6 - Simona Halep a câștigat primul set

6-6 - Madison Keys trimite setul în tie-break

6-5 - Game câștigat de Halep

5-5 - BREAK, Madison Keys

5-4 - Simona Halep trece din nou în avantaj

4-4 - Sportiva din SUA reușește să reechilibreze situația  

4-3 - Madison Keys reduce din diferență

4-2 - Simona Halep prinde avans

3-2 - Sportiva noastră preia din nou conducerea

2-2 - Game câștigat de Simona Halep pe propriul serviciu

1-2 - Madison Keys preia conducerea

1-1 - REBREAK, Madison Keys. Adversara Simonei Halep stabilește egalitatea

1-0 - Început cu dreptul pentru sportiva noastră. BREAK Simona Halep

SIMONA HALEP  - MADISON KEYS LIVE SCORE finală MONTREAL. Nu este prima dată când Simona Halep se duelează cu Madison Keys. 

SIMONA HALEP  - MADISON KEYS LIVE SCORE finală MONTREAL. Simona Halep și Madison Keys s-au întâlnit de trei ori, iar Simona Halep conduce cu 2-1. Ultima întâlnire directă a avut loc în acest an, la Wimbledon, când sportiva noastră a câștigat în trei seturi.

SIMONA HALEP  - MADISON KEYS LIVE SCORE finală MONTREAL. Singura victorie a lui Madison Keys contra româncei a fost în 2014 la Sydney.

SIMONA HALEP  - MADISON KEYS LIVE SCORE finală MONTREAL. Simona Halep joacă duminică în finală după ce sâmbătă a avut o zi de foc. A avut două meciuri la Montreal, ambele terminându-se cu victorii. 

SIMONA HALEP  - MADISON KEYS LIVE SCORE finală MONTREAL. Simona Halep s-a calificat în finala de la Montreal după ce a învins-o pe germanca Angelique Kerber (2 WTA), sâmbătă, cu 6-0, 3-6, 6-2.

SIMONA HALEP  - MADISON KEYS LIVE SCORE finală MONTREAL. Simona Halep, care va urca pe locul al treilea în clasamentul WTA după acest succes, a obținut victoria după o oră și 38 de minute, la capătul unui meci cu răsturnări spectaculoase de scor.

[citeste si]

SIMONA HALEP  - MADISON KEYS LIVE SCORE finală MONTREAL. Simona Halep va juca pentru al doilea an consecutiv finala openului canadian (disputat alternativ, la Montreal și Toronto), anul trecut abandonând în fața elvețiencei Belinda Bencic în setul al treilea.

SIMONA HALEP  - MADISON KEYS LIVE SCORE finală MONTREAL. Madison Keys (SUA), numărul zece mondial, a ajuns în finală după ce a învins-o pe Kristina Kucova (Slovacia), venită din calificări, scor 6-2, 6-1, în doar 50 de minute de joc.

SIMONA HALEP  - MADISON KEYS LIVE SCORE finală MONTREAL. Tot duminică, Simona Halep va juca și la proba de dublu, în finală, alături de Monica Niculescu.

SIMONA HALEP  - MADISON KEYS LIVE SCORE finală MONTREAL. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a vedea cum se va defășura partida dintre Simona Halep și Madison Keys. Meciul va fi transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO începând cu ora 20:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel