SIMONA HALEP, LOCUL 2 WTA. MARIA SHARAPOVA a fost ELIMINATĂ în TURUL 3 de la WUHAN și nu poate urca pe LOCUL 2 WTA

SIMONA HALEP, LOCUL 2 WTA. Simona Halep a fost eliminată în turul 2 al turneului de la Wuhan, de către Garbine Muguruza, și risca să piardă locul 2 WTA, în cazul în care Maria Sharapova s-ar fi calificat în finala competiției.

SIMONA HALEP, LOCUL 2 WTA. Maria Sharapova a oferit însă o surpriză de proporții, fiind eliminată în turul 3 de la Wuhan, de către elvețianca Timea Bacsinszky, scor 6-7(3), 5-7.

SIMONA HALEP, LOCUL 2 WTA. Favorită numărul 4 la Wuhan, Maria Sharapova a ratat o șansă importantă de a urca pe locul 2 în clasamentul WTA, unde, deocamdată, Simona Halep rămâne sigură de poziția ei.

SIMONA HALEP, LOCUL 2 WTA. Pe locul 3 în ierarhia WTA înaintea competiției din China, Petra Kvitova nu o poate depăşi în clasamentul mondial pe Simona Halep. Diferenţa dintre cele două este de doar 234 de puncte în favoarea româncei, însă cehoaica are de apărat 900 de puncte, după ce anul trecut a câştigat turneul de la Wuhan.

SIMONA HALEP, LOCUL 2 WTA. Cum câştigătoarea competiţiei din China primeşte și în 2014 tot 900 de puncte, Petra Kvitova nu poate avansa în clasamentul WTA după concursul asiatic din această săptămână, scrie digisport.ro.

Citește și: Halep, taxată de Ilie Năstase: "Nu vreau să zic mai mult, că ..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel