SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, în FINALA de la DUBAI. Românca urcă pe locul 3 WTA dacă învinge

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, FINALA DUBAI. Finala pe care Simona Halep o va juca la Dubai împotriva Karolinei Pliskova are o miză uriașă pentru sportiva noastră: dacă o învinge pe cehoaică, revine pe locul 3 WTA, poziție pe care pierdut-o la începutul acestei săptămâni, în detrimentul Petrei Kvitova.

FINALA SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA ESTE TRANSMISĂ ÎN FORMAT LIVETEXT AICI

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, FINALA DUBAI. Cehoaica Petra Kvitova a fost eliminată în turul 3 la Dubai, de spaniola Carla Suarez Navarro. Astfel, actualul număr trei mondial primește doar 105 puncte WTA, în vreme ce, dacă se impune în finală, Simona Halep va acumula 900 de puncte în ierarhia mondială.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, FINALA DUBAI. În acest moment, diferența dintre Halep și Kvitova este de 619 puncte, iar în cazul în care o bate azi pe Karolina Pliskova, sportiva noastră o va devansa pe cehoaică și va reveni pe podiumul ierarhiei mondiale, în urma Serenei Williams și a Mariei Sharapova. Simona Halep va avea astfel un avans de 176 de puncte în fața Petrei Kvitova.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, FINALA DUBAI. Prin calificarea în finala de la Dubai, Simona Halep și-a asigurat deja 585 de puncte WTA și 227.860 de dolari. Dacă se impune în fața Karolinei Pliskova, românca va primi 900 de puncte WTA şi 456.000 de dolari.

Vezi aici mai multe detalii despre Karolina Pliskova: Cine este adversara Simonei Halep din finala de la Dubai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel