SIMONA HALEP JUCĂTOAREA LUNII IULIE: SIMONA HALEP, nominalizată pentru JUCĂTOAREA LUNII IULIE și titlul de "STEA ÎN ASCENSIUNE" A LUNII IULIE

SIMONA HALEP JUCĂTOAREA LUNII IULIE. SIMONA HALEP, care de luni va fi numărul 2 mondial, candidează pentru titlul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie în circuitul WTA (WTA Player of the Month), dar și pentru trofeul de "Stea în ascensiune" pe luna trecută - WTA Rising Star of the Month, scrie Agerpres.

SIMONA HALEP JUCĂTOAREA LUNII IULIE. În ancheta pentru desemnarea celei mai bune jucătoare din iulie, românca le are contracandidate pe americanca Serena Williams, liderul mondial, și pe daneza Caroline Wozniacki.

SIMONA HALEP JUCĂTOAREA LUNII IULIE. La primul turneu după participarea la Wimbledon, Serena Williams s-a impus la Stanford, eliminând în drumul spre trofeu trei jucătoare de top 20, Ana Ivanovic, Andrea Petkovic și Angelique Kerber.

Citește și: Cum poate deveni Simona Halep locul 1 WTA în 2014

SIMONA HALEP JUCĂTOAREA LUNII IULIE. SIMONA HALEP a participat și ea la un singur turneu în iulie, cel de la București, câștigat după ce a învins-o în finală pe italianca Roberta Vinci.

SIMONA HALEP JUCĂTOAREA LUNII IULIE. Wozniacki a câștigat singurul turneu jucat în iulie, la Istanbul, tot după o finală cu Roberta Vinci.

SIMONA HALEP JUCĂTOAREA LUNII IULIE. SIMONA HALEP poate fi votată pe site-ul WTA până joi, rezultatele anchetei urmând a fi anunțate vineri.

VOTEAZ-O AICI PE SIMONA HALEP PENTRU TITLUL DE JUCĂTOAREA LUNII IULIE

SIMONA HALEP JUCĂTOAREA LUNII IULIE. În ancheta pentru titlul de "Stea în ascensiune" a lunii iulie, SIMONA HALEP le are ca adversare pe ucraineanca Elina Svitolina și pe japoneza Kurumi Nara.

SIMONA HALEP JUCĂTOAREA LUNII IULIE. Svitolina a jucat la trei turnee luna trecută, reușind să își apere titlul de la Baku, în timp ce Kurumi Nara a ajuns până în finala turneului de la Washington.

SIMONA HALEP JUCĂTOAREA LUNII IULIE. Românca poate fi votată și în această anchetă pe site-ul WTA până joi, iar rezultatele vor fi publicate vineri.

VOTEAZ-O AICI PE SIMONA HALEP PENTRU TITLUL DE "STEA ÎN ASCENSIUNE" A LUNII IULIE

SIMONA HALEP JUCĂTOAREA LUNII IULIE. SIMONA HALEP a fost favorita fanilor în ancheta pentru cea mai bună jucătoare de tenis a lunii mai, cu nu mai puțin de 95% dintre voturile exprimate de iubitorii tenisului. Titlul a fost însă acordat rusoaicei Maria Șarapova, cea care a învins-o în luna respectivă pe româncă în finala turneului de la Madrid.

Vezi și: SIMONA HALEP, campioana fanilor. Cine a ieșit JUCĂTOAREA lunii mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel