Simona Halep, jucătoarea lunii februarie. A reușit și lovitura lunii - Cum au votat fanii

Simona Halep a fost desemnată jucătoarea de tenis a lunii februarie și posesoarea celei mai frumoase lovituri, în urma unor sondaje desfăşurate pe site-ul oficial al WTA.

În lupta pentru titlul de jucătoarea lunii februarie, românca de pe locul 3 WTA a obținut 73 la sută din voturi, iar celelalte două nominalizate, Lucie Safarova şi Andrea Petkovic, au obţinut 15 la sută, respectiv 12 la sută din voturi.

Totodată, Simona Halep a câştigat şi ancheta pentru lovitura lunii februarie, scrie prosport.ro. Un punct câştigat de româncă în meciul cu sportiva cehă Daniel Hantuchova, în cadrul turneului de la Dubai, a fost votat de 47 la sută dintre fani (vezi aici video). Simona Halep a fost urmată în acest clasament de poloneza Agnieszka Radwanska, 42 la sută, de rusoaica Ekaterina Makarova, cu 5 la sută, şi Alize Cornet, 4 la sută.

La 21 februarie, Simona Halep a câştigat al zecelea trofeu din carieră, al doilea de categorie Premier 5, după ce a învins-o, cu scorul de 6-4, 7-6 (4), pe jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 17, în finala turneului de la Dubai. În urma acestui succes, românca a revenit pe locul 3 în ierarhia mondială.

Vezi și: Anunț de ultimă oră despre accidentarea Simonei Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel