Simona Halep joacă la Toronto 2015: Românca revine în Canada după doi ani

SIMONA HALEP - TORONTO 2015. Românca Simona Halep revine într-un turneu extrem de puternic, la startul căruia se vor alinia toate cele 25 de jucătoare din vârful ierarhiei mondiale.

SIMONA HALEP - TORONTO 2015. Tennis Canada a anunţat, luni, că Simona Halep, locul 3 WTA, a acceptat wildcard-ul rezervat unei jucătoare de Top 20 (neînscrisă la turneu până la expirarea termenul-limită), pentru tabloul principal Rogers Cup, ediţia 2015, care se va desfăşura în perioada 8 - 16 august, la Aviva Centre din Toronto.

SIMONA HALEP - TORONTO 2015. Constănţeanca revine astfel în Canada, după ce în ultimii doi ani a ales să nu participe la turneul de categorie Premier. Cea mai bună performanţă înregistrată de ea în concursul care se dispută ciclic, o dată la doi ani, la Toronto şi Montreal, este accederea în turul secund (2011 şi 2012).

SIMONA HALEP - TORONTO 2015. Astfel, toate jucătoarele din Top 25 se vor afla la startul turneului canadian.

Vezi și: Simona Halep, interviu surpriză la Singapore, unde promovează Turneul Campioanelor 2015

SIMONA HALEP - TORONTO 2015. "Suntem foarte mulţumiţi că Simona a ales să joace la Rogers Cup în acest an. Ea este o sportivă dinamică şi captivantă, care a avut atât de mult succes în ultimele sezoane. Ştim că fanii vor fi încântaţi să o vadă. Acum, avem confirmarea tuturor starurilor din tenisul feminin că vor fi la Toronto - este o garanţie că vom avea o săptămână intensă de tenis competitiv", a punctat Karl Hale, directorul competiţiei, citat de prosport.ro.

SIMONA HALEP - TORONTO 2015. Obişnuită cu susţinerea românilor de pretitundeni, care au impresionat prin implicarea în meciurile ei în toate colţurile lumii, Simona Halep a anunțat că aşteaptă sprijin şi în Ţara Frunzei de Arţar.

SIMONA HALEP - TORONTO 2015. "Nu am mai jucat de mult timp în Canada, abia aştept să fiu în faţa fanilor canadieni. Ştiu că sunt şi mulţi români în Toronto. Sunt pregătită de luptă", le-a transmis a treia jucătoare a lumii celor care aşteaptă debutul său în sezonul american de ciment, după un parcurs pe zgură şi iarbă mai puţin reuşit.

Citește și: Simona Halep a apelat la o nouă metodă de pregătire: Face yoga - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel