SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC. Reacția româncei după ce Serena Williams a abandonat

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC. Simona Halep a comentat decizia Serenei Williams de a se retrage înaintea semifinalei pe care ar fi trebuit să o joace la Indian Wells. 

VEZI AICI DESFĂȘURAREA FINALEI SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC


SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC. Românca de pe locul 3 WTA a declarat că nu poate fi nici fericită, nici tristă după abandonul liderului mondial și a precizat că ştie cum este să nu poţi juca din cauza unei accidentări.

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC. "E greu pentru ea că a trebuit să se retragă. Ştiu cum este când eşti accidentat. Este cu adevărat dificil să intri pe teren şi să joci. Este periculos şi trebuie să ai grijă de tine. Nu pot fi fericită, dar nu pot fi nici tristă. Vreau doar să mă gândesc că este o altă finală după ziua de mâine şi trebuie să stau concentrată şi să încerc totul duminică, pentru a câştiga titlul", a spus Simona Halep, conform site-ului oficial al WTA.

Vezi aici detalii despre abandonul Serenei Williams: Simona Halep e în finala de la Indian Wells! Va lupta cu o adversară extrem de experimentată

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC. Sportiva noastră a adăugat că îşi dorea să joace împotriva numărului 1 mondial încă de la sosirea la Indian Wells.

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC. "Am fost foarte entuziasmată când am câştigat meciul din sferturi, pentru că urma să joc din nou cu ea. Când am ajuns aici, după primul meci, am spus că vreau să joc cu Serena în semifinale, aşa că eram nerăbdătoare pentru acestă întâlnire. Dar nu ştii niciodată ce se întâmplă", a continuat Simona Halep.

Citește și: Simona Halep, atacată de Jana Novotna: ”Nimeni nu-și va aminti de ea”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel