Simona Halep și Belinda Bencic, eliminate dramatic în optimile probei de dublu de la Stuttgart

Simona Halep a jucat luni după-amiază primul meci în turneul de la Stuttgart, în optimile de finală ale probei de dublu, alături de elveţianca Belinda Bencic.

Dublul româno-elvețian, beneficiar al unui wild-card, a pierdut dramatic meciul de debut din Germania, cu perechea Chin-Wei Chiang/Chen Liang (Taiwan/China), scor 1-6, 7-5, 8-10.

După ce au pierdut primul set fără drept de apel, Halep și Bencic au fost conduse cu 1-5 și în setul secund, dar au reușit o revenire incredibilă: au salvat nu mai puțin de șapte mingi de meci și au răsturnat soarta setului, pe care l-au câștigat cu 7-5, împingând meciul în super tie-break. Acolo, perechea româno-elvețiană a condus cu 8-5 și a fost la doar două puncte de victorie, însă dublul Chiang/Liang nu a renunțat la luptă și s-a redresat fantastic: și-a adjudecat cinci puncte consecutive și s-a impus cu 8-10, obținând calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu de la Stuttgart.

Simona Halep a jucat la dublu şi în turneul de la Miami, la finalul lunii martie, alături de Alexandra Dulgheru. Cele două au fost eliminate în turul inaugural de perechea Daniela Hantuchova/Karin Knapp (Slovacia/Italia), cu scorul de 7-5, 6-3.

Vezi și: Analiză: Williams-Halep-Sharapova, înainte de sezonul pe zgură




În urma eșecului de azi, Simona Halep rămâne în competiție în proba de simplu a turneului de la Stuttgart, unde este calificată direct în turul secund, din poziția de cap de serie numărul 2.

Românca de pe locul 3 WTA va juca pentru calificarea în sferturi cu învingătoarea din duelul Garbine Muguruza (Spania, locul 20 WTA) - Barbora Strycova (Cehia, locul 23 WTA).

 În 2014, Simona Halep a fost eliminată în turul 2 de la Stuttgart, de rusoaica Svetlana Kuznetsova, scor 7-5, 7-6 (4).

Citește și: Simona Halep poate trece peste Maria Sharapova la Stuttgart. Calculele româncei pentru locul 2 WTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel