SIMONA HALEP, ELIMINATĂ de la AUSTRALIAN OPEN 2015. Sever Voinescu, paralelă cu Michael Jordan

Eliminarea din sferturile de la Melbourne a produs numeroase reacții la adresa Simonei Halep, atât negative, cât și de susținere față de sportiva noastră. Publicistul şi avocatul Sever Voinescu, una dintre semnăturile din Dilema Veche, a realizat o paralelă între doi sportivi şi carierele lor.

Citește și: Cum explică Simona Halep eliminarea de la Australian Open

Iată reacția publicistului după înfrângerea suferită de Simona Halep în faţa rusoaicei Ekaterina Makarova.

"După înfrângerea Simonei Halep, mi-am amintit un citat din Michael Jordan, reprodus într-o biografie a sa apărută în 1998, anul în care s-a retras a doua oară din baschet şi de la Bulls, după ce îşi făcuse, să zic aşa, numărul istoric: «Am ratat peste 9.000 de aruncări în cariera mea. Am pierdut aproape 300 de meciuri. De 26 de ori, colegii mi-au dat încrederea de a arunca mingea spre coş în ultima secundă pentru a câştiga meciul şi am ratat. Am eşuat de atâtea ori în viaţa mea. Şi de aceea am reuşit!».

Când privim intrecerile sportive în larga perspectivă, descoperim că unul câştigă şi toţi ceilalti pierd, deci e mai multă înfrângere decât victorie. M-am gândit la Halep şi mi-am amintit că până şi cei mai mari învingători din sport raportează, de fapt, cu mult mai multe înfrângeri decât victorii în propriul lor palmares!", a scris Sever Voinescu, citat de gsp.ro.

Vezi și: Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea de la Melbourne

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel