Simona Halep, eliminată de la Australian Open 2015. Ciprian Marica, gest emoționant

Gest extraordinar al atacantului echipei naționale de fotbal a României, după ce Simona Halep a ratat, marți, calificarea în careul de ași de la Melbourne, în fața rusoaicei Ekaterina Makarova, scor 4-6, 0-6. 

Într-un mesaj postat pe Facebook, atacantul Ciprian Marica o încurajează pe Simona Halep după ultimul meci de la Australian Open 2015, și face un apel la fanii sportivei să o susţină şi acum "când a avut un accident sportiv".

"Forza Simona Halep! Am citit astăzi o mulţime de opinii după meciul Simonei cu Makarova. E normal să te bucure o victorie şi să te supere înfrângerea. Dar la fel de normal e să-i fii alături celui care ţi-a produs atâtea bucurii. Dragi prieteni, într-o luptă sportivă unul câştigă şi unul pierde. Nu poţi învinge la nesfârşit, mai ai şi zile proaste în care nu-ţi iese nimic. După o înfrângere, cei care sunt alături de tine îţi dau energie şi forţă să revii mai puternic. Nimeni nu suferă mai mult decât învinsul, cel care a făcut sacrificii, a muncit enorm să ajungă unde şi-a dorit. Dacă am fost alături de Simona la victorii, să o susţinem şi acum când a avut un accident sportiv! Baftă multă Simona! Baftă multă fetelor la Fed Cup! Hai România!", a scris Marica pe Facebook, potrivit Mediafax.

SIMONA HALEP, ELIMINATĂ de la AUSTRALIAN OPEN 2015. Ce urmează pentru românca de pe LOCUL 3 WTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel