SIMONA HALEP - EKATERINA MAKAROVA, în SFERTURI DE FINALĂ la AUSTRALIAN OPEN 2015, marți, de la ora 02:00

Foto: Facebook.com
Foto: Facebook.com

SIMONA HALEP - EKATERINA MAKAROVA. Simona Halep va întâlni în sferturile de finală de la Australian Open cea mai dificilă adversară de până acum, pe rusoaica Ekaterina Makarova, clasată pe locul 11 în ierarhia mondială.

SIMONA HALEP - EKATERINA MAKAROVA. Partida dintre Simona Halep și Ekaterina Makarova se va juca în noaptea de luni spre marți, cu începere de la ora 02:00, pe Arena Rod Laver. După meciul româncei, pe centralul de la Melbourne va avea loc șocul sferturilor de finală, Maria Sharapova (Rusia, locul 2 WTA) - Eugenie Bouchard (Canada, locul 7 WTA). Câștigătoarele celor două confruntări se vor întâlni în semifinale.

SIMONA HALEP - EKATERINA MAKAROVA. Simona Halep s-a calificat în această fază a competiţiei fără să piardă vreun set, la fel ca adversara sa din Rusia. De altfel, cele două sunt singurele jucătoare calificate în sferturile de finală de la Melbourne fără să pierdă vreun set.

SIMONA HALEP - EKATERINA MAKAROVA. Ekaterina Makarova a intrat pentru prima dată în top 10 WTA la finalul lui 2014, iar în această ediție de Australia Open a arătat un joc extrem de solid. În optimi, ea a eliminat-o fără probleme pe Julia Goerges, scor 6-3, 6-2.

Vezi și: Halep își avertizează noul antrenor: Ce urmează după Melbourne

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel