Simona Halep, despre turneul de la Madrid: Este unul foarte special pentru mine

Simona Halep, numărul 2 în clasamentul WTA, a explicat într-un interviu acordat site-ului turneului de la Madrid că acesta are o însemnătate specială pentru ea și că își dorește să îi aibă în palmarea în calitate de campioană.

Ar fi foarte emoționant să câștig trofeul, a declarat Halep. Dl. Țiriac este o persoană pe care o respect foarte mult și îi mulțumesc pentru sprijin și pentru sfaturi. Da, este un turneu foarte special pentru mine, a declarat Simona Halep pentru sursa citată, mai ales că în turneul patronat de Ion Țiriac a însemnat un punct de cotitură pentru sportiva în vârstăde 23 de ani, contribuind la explozia sa în circuitul WTA în anul 2013.

The Mutua Madrid Open este un turneu mare, aproape la fel de important ca unul de Grand Slam. E mai mult decât o etapă de pregătire pentru Roland Garros... Este un turneu pe care mi l-aș dori să-l am în palmares în calitate de campioană!, a mai spus Simona Halep, citează Agerpres.

Am fost încântată să joc finala de anul trecut. Chiar dacă am pierdut în fața Mariei Șarapova, mi-a dat mare încredere mai departe, a precizat Halep, care a subliniat că organizarea este excelentă, iar mâncarea extraordinară.

Halep a avut cuvinte frumoase și despre cele mai bune jucătoare spaniole ale momentului, Carla Suarez Navarro și Garbine Muguruza, apreciind că Suarez a crescut mult și are, ca și Garbine Muguruza, potențial de top 10.

Halep a mai spus că îi place fotbalul și urmărește cu plăcere meciurile echipei Real Madrid, dar și că îi place mâncarea spaniolă.

Turneul de la Madrid se desfășoară în perioada 1-10 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel