SIMONA HALEP, în TURUL 3 de la INDIAN WELLS după victoria cu DARIA GAVRILOVA

Românca Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 3, s-a calificat vineri seară în turul 3 al turneului de la Indian Wells, după victoria împotriva rusoaicei Daria Gavrilova. Sportiva noastră nu a avut deloc un meci ușor cu numărul 106 WTA, în fața căruia a avut nevoie de trei seturi pentru a se impune, scor 2-6, 6-1, 6-2.

Românca a început bine meciul cu Daria Gavrilova și a condus cu 2-1, break și 30-0 în debutul partidei, după care însă a căzut inexplicabil, iar adversara ei a reușit cinci game-uri consecutive. Sportiva noastră a comis nu mai puțin de 19 greșeli neforțate în primul set, față de cele 6 ale rusoaicei. 

Situația s-a redresat în setul doi pentru Simon Halep, care a pus stăpânire pe joc și a început să-și domine copios adversara. Românca a câștigat următoarele acte cu 6-1, 6-2 și s-a calificat în turul 3 de la Indian Wells, unde o va întâlni pe câștigătoarea duelului Sachia Vickery (USA, locul 152 WTA) - Varvara Lepchenko (SUA, locul 31 WTA și favorita numărul 26).

Iată desfășurarea Live Text a meciului:

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA 2-6, 6-1, 6-2

-------------------------

- 6-2: Simona Halep încheie setul decisiv cu un break și se califică în turul 3 de la Indian Wells.

- 5-2: Simona Halep mai reușește un game alb și e la o singură lungime de victorie. Românca a reușit un punct minunat la 30-0, încheiat cu o lovitură splendidă, care ar putea concura cu succes la titlul de "lovitura lunii".

- 4-2: Rusoaica își face serviciul și rămâne în meci.

- 4-1: Reprezentanta noastră nu are nicio emoție pe propriul serviciu și se desprinde de adversara sa, care la finalul game-ului și-a aruncat racheta pe teren.

- 3-1: Simona Halep își construiește cu multă răbdare punctele, se impune la avantaj și reușește primul break din setul decisiv.

- 2-1: Sportiva noastră își plimbă adversara dintr-un colț al terenului în celălalt și câștigă game-ul la 0.

- 1-1: Gavrilova își face serviciul și egalează, dar are probleme tot mai serioase în a-și adjudeca punctele.

- 1-0: Simona Halep câștigă cu mari emoții un game în care a salvat două mingi de break și a comis nu mai puțin de 4 duble greșeli. Românca joacă din ce în ce mai mult pe reverul adversarei, iar această rețetă dă rezultate pentru moment. Din tribune se aude numele sportivei noastre.

- Setul decisiv începe cu a treia favorită a competiției la serviciu.

-------------------------

- 6-1: Simona Halep câștigă setul secund și trimite meciul în decisiv. Românca s-a impus după un challenge făcut la o minge trimisă afară de Gavrilova și va servi în debutul manșei decisive. Sportiva noastră pare să-și fi revenit complet și a început să etaleze jocul său obișnuit.

- 5-1: Simona Halep continuă evoluția ascendentă și se apropie de câștigarea setului secund, în vreme ce adversara sa dă tot mai multe semne de nervozitate.

- 4-1: Sportiva noastră își adjudecă la avantaj un game foarte important și foarte disputat, după ce a irosit două mingi de break la 15-40. Îmbucurător este faptul că Simona Halep începe să joace mai bine cu fiecare punct și să lovească tot mai puternic și mai plasat.

- 3-1: Românca salvează o minge de break și reușește primul game al setului pe propriul serviciu. Afectată probabil de căldură, Simona Halep are însă probleme cu deplasarea pe teren și ajunge prea târziu la mingile trimise de Gavrilova.

- 2-1: Sarabanda erorilor continuă. Simona Halep reușește să facă însă break-ul după un punct superb, în care a trimis mai multe lovituri cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului.

- 1-1: Cele două jucătoare par să se fi angajat într-o cursă a erorilor neforțate comise pe propriul serviciu. Gavrilova egalează și urmează să servească.

- 1-0: Simona Halep începe cu break setul 2, profitând de dublele greșeli comise de Gavrilova.

- Rusoaica servește prima în setul 2.

-------------------------

- 2-6: Daria Gavrilova câștigă primul set al meciului cu Simona Halep, în 34 de minute, după încă un break. Românca a avut 2-1 cu break și 30-0, dar a căzut inexplicabil și i-a permis adversarei să își adjudece 5 game-uri consecutive și să se impună în actul inaugural. 19 greșeli neforțate a comis sportiva noastră în acest set, față de cele 6 ale rusoaicei.

- 2-5: Gavrilova profită de erorile româncei și își continuă seria game-urilor adjudecate. Rusoaica e la doar un punct de câștigarea primului set.

- 2-4: Rusoaica mai face un break, la avantaj, după un game extrem de lung și de disputat, în care Simona Halep a salvat alte trei mingi de break. Din păcate, românca nu pare foarte conectată la partidă și are momente de inconstanță, când fie servește excelent cu primul serviciu, fie comite greșeli neforțate sau irosește puncte ce păreau câștigate.

- 2-3: Gavrilova izbutește cumva să facă game-ul, chiar dacă nu îi intră primul serviciu și joacă mai mult cu al doilea.

- 2-2: Rusoaica face re-break după ce a reușit să revină de la 30-0 pentru româncă.

- 2-1: Românca reușește primul break al meciului, profitând de două duble greșeli consecutive comise de Gavrilova la 40-40.

- 1-1: Simona Halep a condus cu 40-0, a comis două greșeli neforțate, după care a închis game-ul cu un ace și a egalat în debutul primului set.

- 0-1: Gavrilova își adjudecă fără emoții primul game al partidei, la 15.

- A început meciul Simona Halep - Daria Gavrilova, în turul 2 de la Indian Wells. Rusoaica servește prima

-------------------------

- 21:40 - Donald Young se impune și în actul secund, scor 6-4, și câștigă meciul cu Pablo Carreno-Busta. În câteva minute urmează partida dintre Simona Halep și Daria Gavrilova.

- 21:03 - Donald Young a câștigat primul set al meciului cu Pablo Carreno-Busta, scor 6-3, după aproximativ o oră de joc. La finalul acestui meci, pe terenul 3 de la Indian Wells, Simona Halep o va întâlni pe Daria Gavrilova.

-------------------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE TEXT. Românca Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 3, va debuta la Indian Wells 2015 împotriva rusoaicei Daria Gavrilova, de pe poziția 106 în lume.

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE TEXT. Simona Halep va juca vineri seară în turul 2 al competiției dotate cu premii în valoare totală de 5.381.235 de dolari. Partida cu rusoaica va fi a doua de pe terenul 3 și va începe imediat după întâlnirea dintre Donald Young şi Pablo Carreno-Busta, care va se va juca de la ora 20:00, ora României. Astfel, deulul Simona Halep - Daria Gavrilova este posibil să înceapă în jurul orei 22:00, iar meciul va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE TEXT. Venită din calificări, Daria Gavrilova a învins-o în runda inaugurală pe Silvia Soler-Espinosa (Spania, locul 64 WTA), cu scorul de 6-3, 6-4, după o oră şi 18 minute de joc.

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE TEXT. Simona Halep, care a fost acceptată direct în turul doi de la Indian Wells, nu s-a întâlnit niciodată în circuitul WTA cu Daria Gavrilova (21 de ani).

În noaptea de vineri spre sâmbătă va juca la Indian Wells și Monica Niculescu (locul 68 WTA) cu liderul mondial Serena Williams, într-o partidă programată pe terenul 1, nu mai devreme de ora 4 dimineaţa, ora României. 

Pe tabloul masculin singurul reprezentant al României este Victor Hănescu, care a venit din calificări. Românul de pe locul 146 ATP va evolua în primul tur contra rusului Mikhail Youzhny, locul 64 ATP. Meciul dintre cei doi este progamat să înceapă în jurul orei 02:00 dimineaţa.

Vezi și: Moment genial! Un puști a câștigat un punct superb cu Federer - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel