SIMONA HALEP - TSVETANA PIRONKOVA, în OPTIMI la DUBAI, după 6-2, 6-0 cu DANIELA HANTUCHOVA

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep s-a calificat, marți, în optimile de finală de la Dubai, după victoria facilă obținută cu Daniela Hantuchova (Slovacia, locul 47 WTA), scor 6-2, 6-0. Românca a arătat un joc solid, însă a beneficiat și de o adversară modestă, care a dat semne evidente de oboseală și a renunțat la luptă după ce a pierdut primul set.

SIMONA HALEP - DUBAI. În optimile de finală din Emiratele Arabe Unite, Simona Halep o va întâlni pe Tsvetana Pironkova (Bulgaria, locul 57 WTA).

Vezi aici detalii despre adversara Simonei Halep


Iată desfășurarea LiveText a meciului SIMONA HALEP - DANIELA HANTUCHOVA 6-2, 6-0:

--------------------- 

UPDATE: - 6-0: Simona Halep își face serviciul și se impune în două seturi în fața Danielei Hantuchova.

- 5-0: Simona Halep defilează în acest moment în fața Danielei Hantuchova, care nu pare capabilă să mai alerge. Românca ajunge la al 8-lea game consecutiv și va servi pentru set, meci și calificarea în optimi.

- 4-0: Sportiva noastră mai face un pas către optimi. După ce a condus cu 40-0, Simona a comis două "duble greșeli", dar a închis game-ul cu o lovitură câștigătoare în diagonală.

- 3-0: Simona Halep își adjudecă un game extrem de important pe serviciul advers, care a durat peste 10 minute. Românca a avut nevoie de nu mai puțin de 6 mingi de break pentru a face 3-0.

- 2-0: Românca își macină adversara cu fiecare lovitură și rămâne imbatabilă pe propriul serviciu.

- 1-0: Simona Halep începe excelent al doilea set, cu break.

---------------------

- 6-2: Simona Halep se impune în primul set după 41 de minute de joc. Românca a închis primul act cu o lovitură câștigătoare superbă, specialitatea casei - rever în lung de linie.

- 5-2: Românca reușește al doilea break și va servi pentru câștigarea setului.

- 4-2: Simona Halep face un game alb, în care a reușit primul ace al meciului.

- 3-2: Hantuchova își adjudecă un game în care ambele jucătoare au avut avantaj și șansa de a puncta decisiv. 

- 3-1: Românca lovește puternic și foarte lung și nu are emoții în a-și adjudeca serviciul.

- 2-1: Jucătoarea din Slovacia a condus cu 40-15, dar Simona Halep a revenit și i-a anulat cele două mingi de game. Românca a continuat să se apere excelent pe serviciul advers și a reușit primul break al meciului, trecând la conducerea setului.

- 1-1: Halep a început bine primul game pe propriul serviciu, cu un punct superb, a condus cu 40-15, însă a comis greșeli neforțate și "a făcut" 40-40 cu o "dublă". Hantuchova a irosit o minge de break, trimițând în aut returul decisiv, iar sportiva noastră a revenit pentru a-și adjudeca serviciul la avantaj, cu destule emoții însă.

- 0-1: Hantuchova își adjudecă primul game al meciului fără prea mari probleme, la 15.

- 19:20 - Meciul Simona Halep - Daniela Hantuchova începe cu slovaca la serviciu.

---------------------

- 19:15 - Simona Halep și Daniela Hantuchova au ieșit pe teren pentru încălzirea dinaintea meciului. Românca a câștigat tragerea la sorți și a ales să primească în primul game al partidei.

- 18:56 - Petra Kvitova o învinge pe Elina Svitolina, scor 2-6, 6-3, 6-2, și se califică în optimile din Emirate. În câteva minute va începe meciul Simona Halep - Daniela Hantuchova.

- 18:45 - Kvitova conduce cu 3-2 în decisiv, iar Svitolina se află la serviciu. Partida româncei va începe după ora 19:00.

- 18:22 - Meciul Simonei Halep va începe după finalul partidei Svitolina - Kvitova, intrată în set decisiv, după 6-2, 3-6. 

---------------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep o va întâlni, marți, de la 18:30, pe Daniela Hantuchova (locul 47 WTA), în turul 2 de la Dubai, după ce slovaca a trecut de nemțoaica Mona Barthel (locul 39 WTA). Sportiva din Slovacia, în vârstă de 31 de ani, fostă numărul 5 WTA în 2003, s-a impus în trei seturi, scor 7-6 (5), 3-6, 6-3, după mai bine de 2 ore și 40 de minute de joc.

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep este calificată direct în turul 2 de la Dubai, din postura de principală favorită a competiției, iar marți, de la 18:30, va evolua cu Daniela Hantuchova. Meciul va fi transmis în format LiveText pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep şi Daniela Hantuchova s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, iar românca s-a impus de fiecare dată. În 2012, în primul tur la Doha, românca s-a impus cu 3-6, 6-2, 7-6 (4); în 2013, în calificări la Roma, sportiva noastră a învins cu 6-4, 6-2; în 2013 Simona a câştigat cu 6-2, 6-1 la New Haven, în runda inaugurală, adjudecându-şi ulterior titlul.

SIMONA HALEP - DUBAI. Rămâne însă de văzut dacă sportiva noastră va reuşi să se recupereze după ce a acuzat o accidentare, iar participarea ei în turneul de la Dubai a devenit incertă. Ziare.com anunță că numărul 4 mondial a acuzat, luni, dureri în zona coastelor, iar decizia asupra participării la Dubai va fi luată în urma unor examinări medicale.

SIMONA HALEP - DUBAI. În sesiunea de seară de marți, înainte de meciul Halep - Hantuchova, se va juca, de la ora 17.00, partida Elina Svitolina (Ucraina) - Petra Kvitova (Cehia, cap de serie numărul 2).

Vezi și: Expert WTA, predicție pesimistă pentru Simona Halep la Dubai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel