SIMONA HALEP - COSTA SPONTE. Ce spune sportiva despre relația pe care o are cu fiul lui Teia Sponte

La scurt timp după ce presa mondenă a scris despre o relație pe care Simona Halep ar avea-o cu fiul lui Teia Sponte, Costa, jucătoarea de pe locul 3 WTA a comentat în premieră subiectul în spațiul public.

Simona Halep nu a confirmat, dar nici nu a infirmat eventuala relaţie între ea și Costa Sponte. Sportiva s-a rezumat la a spune că doreşte să aibă parte de linişte în viaţa privată şi că ştirile în legătură cu ea ar trebui să aibă legătură doar cu evoluţia sa de pe terenul de tenis.

"Nu ştiu nimic despre aşa ceva, nu prea citesc presa şi chiar nu mă interesează ce spune lumea. Este viaţa mea personală şi o să o ţin foarte departe de tot ceea ce înseamnă public. Nu-mi place să vorbesc despre asta şi sper ca oamenii care citesc să nu creadă tot ce citesc acolo, pentru că uneori sunt exagerări. În primul rând, nu-mi place să fiu în centrul atenţiei şi nu-mi place să se scrie despre mine. Sunt o fată normală, ca toate celelalte, nu-mi place să ies în faţă cu ceva anume, îmi trăiesc viața normal şi chiar vreau să am linişte", a spus Simona Halep pentru ProTV, conform prosport.ro.

Vezi și: Halep, nominalizată de WTA "Jucătoarea lunii". Intră și votează



Costa Sponte nu este un nume foarte cunoscut în lumea mondenă, însă a avut o scurtă relaţie cu Mădălina Pamfile, de care a fost părăsit după primele întâlniri, pe motiv că este prea timid. Ultima lui cucerire a fost prezentatoarea TV Alexandra Tararache, de care s-a despărţit când a cunoscut-o pe Simona, mai scrie sursa citată.

Prietenul lui Gigi Becali, Teia Sponte, este încântat de relaţia dintre cei doi, cunoscută fiind dorinţa acestuia ca fiul lui să aibă iubită o machidoancă. Mai mult şi tatăl Simonei, Stere Halep încurajează relaţia lor. Teia Sponte este un prieten apropiat al lui Stere Halep, acesta fiind văzut în loja familiei la meciurile pe care Simona Halep le-a disputat la turneul BRD Open de la Bucureşti. Sponte senior a stat alături de Stere şi la Galaţi, la meciul de FedCup dintre România şi Spania.

Citește și: Cine este iubitul Simonei Halep, potrivit presei mondene

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel