SIMONA HALEP, eliminată de CAROLINE WOZNIACKI în SEMIFINALE la STUTTGART, scor 5-7, 7-5, 2-6

Simona Halep a fost eliminată, sâmbătă, în semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart. Românca a pierdut în fața danezei Caroline Wozniacki, în trei seturi, scor 5-7, 7-5, 2-6, după un meci incredibil și plin de dramatism, care a durat nu mai puțin de trei ore.

UPDATE: Simona Halep și Caroline Wozniacki au oferit un adevărat spectacol fanilor sportului alb, plin de lovituri superbe, schimburi de mingi tensionate și răsturnări de situație incredibile. 

În final, daneza de pe locul 5 WTA a reușit să se impună și să se califice în finală, arătând o condiție fizică mai bună decât a Simonei Halep și apărându-se absolut fantastic chiar și după aproape trei ore de joc.

În ciuda acestei înfrângeri, Simona Halep va fi de luni numărul 2 mondial, devansând-o pe rusoaica Maria Sharapova.

Citește și: SIMONA HALEP urcă pe LOCUL 2 WTA după ce Maria Sharapova a fost eliminată în turul 2 la Stuttgart


------------------------------


Iată desfășurarea Live Text a meciului:

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI 5-7, 7-5, 2-6

- 2-6: După trei mingi de 3-5 irosite de Simona Halep, Caroline Wozniacki concretizează cea de-a patra sa șansă de meci și face break, set și meci, asigurându-și calificarea în finala turneului de la Stuttgart, grație defensivei incredibile și condiției fizice superioare adversarei.

- 2-5: Game fabulos pentru Simona Halep, care a salvat nu mai puțin de trei mingi de meci ale danezei. Prima a fost urmată de o șansă de break a româncei, anulată de Caroline cu un backhand în cross impresionant. Wozniacki și-a procurat a doua minge de meci după o defensivă fabuloasă și un lob perfect, dar a irosit-o trimițând afară. Simona și-a anulat a doua șansă de break cu un rever trimis în fileu, la fel cum a ratat și Caroline a treia minge de meci, dar și românca cea de-a treia sa șansă de 2-5. Punctul care i-a adus a patra minge de break Simonei Halep a fost unul absolut magnific, cu schimburi de mingi senzaționale, după care jucătoarea noastră a făcut într-un final break-ul și a rămas în meci.

- 1-5: Caroline mai face un break și va servi pentru meci. Simona Halep are serioase probleme fizice și se chinuie să servească, făcând inclusiv o dublă în acest game, în timp ce daneza pare că zburdă pe teren. Wozniacki va servi pentru meci.

- 1-4: Game la 0 câștigat de Wozniacki, care a profitat de două retururi greșite ale Simonei și a închis punctul cu o scurtă.

- 1-3: Daneza face primul break al decisivului, la prima șansă oferită de Simona, care a irosit trei mingi de break în primul game al setului. Sportiva noastră continuă să o ”bombardeze” pe Caroline cu dreapta, însă daneza se apără fantastic și returnează foarte bine. Românca a irosit o șansă de 2-2 și dă semne vizibile de nervozitate când nu-i intră primul serviciu.

- 1-2: Caroline își face serviciul și rămâne la conducerea setului, după care apelează din nou la antrenorul său. Simona Halep pare să acuze unele probleme la șold.

- 1-1: Jucătoarea noastră și-a regăsit forehand-ul după câteva momente de ezitare și egalează situația în decisiv cu un game la 15, în care și-a construit frumos punctele și nu întâmpinat mari probleme din partea adversarei.

- 0-1: Simona Halep a condus cu 40-15 pe serviciul advers, dar daneza a revenit și a făcut deuce. Românca și-a procurat un avantaj grație unui backhand perfect trimis în lung de linie, dar Caroline nu a renunțat la luptă și a întors soarta game-ului în favoarea ei, trecând prima la conducerea decisivului.

- 0-0: Caroline Wozniacki servește prima în setul decisiv.

------------------------------

- 7-5: Simona Halep câștigă setul și trimite meciul în decisiv, după un nouă revenire fantastică! Românca a fost condusă cu 15-40 pe propriul serviciu, dar a egalat reușind un punct fabulos, în care a plimbat-o pe daneză pe linia de fund a terenului. A urmat un avantaj al Carolinei - care se apără admirabil, anulat de sportiva noastră. Simona a concretizat prima șansă de set și a trimis meciul în decisiv.

- 6-5: La două ore de la prima minge a meciului, Simona Halep câștigă un break extrem de important și va servi pentru a închide setul. Românca a irosit prima șansă de 6-5 a game-ului, când a trimis pe colțul ales de Wozniacki un vole din poziție ideală, din apropierea fileului. A urmat o minge de 5-6 a danezei, anulată de sportiva noastră cu un forehand impresionant în cross, după care Simona a închis punctul cu arma ei preferată: rever în lung de linie.

- 5-5: Simona Halep își face serviciul, nu fără emoții, și rămâne în meci. Românca a început game-ul cu un rever câștigător minunat, trimis în lung de linie. Momentul decisiv al game-ului a fost la 30-30, când sportiva noastră a jucat cu serviciul 2, iar Caroline a atacat cu returul și s-a aflat la conducerea punctului. Simona s-a apărat însă incredibil și a făcut 40-30 cu un rever în cross absolut fantastic, ce a depășit-o pe daneza venită la fileu. Jucătoarea noastră pare însă puțin epuizată fizic.

- 4-5: Wozniacki își continuă revenirea! După ce a fost condusă cu 3-0 și 4-2, daneza mai face un game cu serviciul și trece pentru prima dată la conducerea setului secund. Simona Halep va servi pentru a rămâne în meci.

- 4-4: Caroline mai face un break și egalează în setul 2, după ce a fost condusă cu 40-15 și a revenit fabulos. Simona Halep a reușit în debutul game-ului un punct minunat: a trimis mai multe lovituri pe forehand-ul adversarei, până când a rupt ritmul cu prima scurtă a meciului, ajunsă greu de Wozniacki. Urcată la fileu, românca a încheiat punctul cu un vole drive în terenul lăsat liber de daneză. La ultimul punct al game-ului, jucătoarea noastră a mai trimis două scurte, ajunse însă incredibil de adversară, care s-a redresat și a făcut break.

- 4-3: Daneza reușește un game alb și rămâne în set. După începutul furtunos al româncei, Caroline a echilibrat situația și este la un break în spatele Simonei, care va urma la serviciu.

- 4-2: Românca nu are prea mari emoții în a-și adjudeca serviciul, la 15, după un game în care a reușit o dreaptă în cross absolut incredibilă, din alergare, în genul celei din meciul cu Muguruza, care a fost desemnată ”lovitura zilei”.

- 3-2: Wozniacki își face greu serviciul, după un game foarte strâns, în care Simona Halep a irosit două șanse de 4-1. Caroline își cheamă pentru a treia oară în acest meci antrenorul pe teren pentru sfaturi.

- 3-1: Daneza face un break alb și reduce din diferență, urmând la serviciu.

- 3-0: Caroline Wozniacki e în corzi, iar românca joacă admirabil și mai face un break. Jucătoarea noastră e peste tot pe teren, se apără fără greșeală și atacă năprasnic. Daneza a dat primele semne de nervozitate în acest game, când a lovit cu racheta de pământ după un punct pierdut. În trei game-uri din acest set, Caroline a reușit doar trei puncte - după doi ași și o minge trimisă în fileu de româncă.

- 2-0: Simona Halep confirmă break-ul din debutul setului și face un game la 0. Românca a venit extrem de montată de la vestiare și pare decisă să nu-i mai dea nicio șansă adversarei sale.

- 1-0: Început furtunos de set secund pentru româncă. Sportiva noastră face break la 15, după un game în care singurul punct al danezei a fost un ace. Simona Halep a atacat cu returul și a urcat la fileu pentru a încheia punctele, concretizând doar prima șansă de break a meciului, după cinci irosite în primul set.

- 0-0: Al doilea set începe cu Wozniacki la serviciu.

------------------------------

- 5-7: Caroline Wozniacki face primul break al setului și își adjudecă setul inaugural, după puțin peste o oră de joc. Daneza și-a procurat prima minge de set grație unui backhand frumos direct câștigător, anulată de Simona Halep cu un forehand splendid, pe măsură. Au urmat însă două mingi trimise în fileu de sportiva noastră, care i-au adus danezei setul. Caroline a apelat din nou la sfaturile antrenorului ei, în timp ce românca este la vestiare.

- 5-6: Două greșeli neforțate și românca i-a făcut cadou adversarei mingea de 15-40 și pe cea prin care Caroline a închis punctul la 40. Între aceste două erori, sportiva noastră a reușit un punct superb, în care a atacat permanent și a străpuns devensiva danezei, după ce a plimbat-o dintr-un colț în altul al terenului, și a închis punctul cu un stop-vole de la fileu.

- 5-5: Simona Halep a egalat după ce și-a măcinat adversara cu mingi trimise cu forehand-ul pe reverul Carolinei, până a venit lovitura câștigătoare.

- 4-5: Daneza servește bine și își adjudecă game-ul la 30, după ce a trimis și un ace, în ciuda defensivei bune a Simonei, care o obligă de multe ori pe adversară să comită erori neforțate.

- 4-4: Simona Halep a avut 40-0, dar Caroline a evitat un game alb grație unui retur perfect în diagonală pe serviciul 2 al româncei. Sportiva noastră a închis totuși punctul la 15, cu o dreaptă splendidă în lung de linie, trimisă din alergare.

- 3-4: Caroline servește bine și reușește să câștige primul game înainte de avantaj, la 15.

- 3-3: E rândul danezei să greșească vole-ul din preajma fileului, trimițând afară. Cele două au mers cap la cap până la 40-40, când Simona a rupt echilibrul cu o dreaptă în cross ce a adus-o în avantaj, unde românca a profitat de eroarea neforțată a danezei și a egalat. E al doilea game când românca are un moment în care dă cu racheta de pământ de nervi.

- 2-3: Wozniacki a reușit un un-doi frumos în debutul game-ului, dar Simona a revenit și a condus cu 40-30. Din păcate, sportiva noastră a trimis puțin afară backhand-ul în diagonală care-i putea aduce break-ul. Caroline a concretizat prima șansă de 2-3, după ce a mai anulat un avantaj al româncei. Daneza a închis punctul grație unei defensive admirabile: a scos un rever în lung de line minunat al Simonei Halep, care însă a trimis în fileu vole-ul drive ce ar fi trebuit să anuleze avantajul Carolinei. După acest game, daneza a solicitat intervenția tatălui ei, care îi e și antrenor.

- 2-2: Primul punct care nu se decide la avantaj. Simona Halep ”a bombardat-o” cu serviciul pe Wozniacki, reușind doi ași, care i-au adus un game rapid, la 15.

- 1-2: Un nou game încheiat la avantaj. Românca atacă, însă daneza se apără bine și returnează tot în teren, așteptând greșeala adversarei, care de multe ori vine. 

- 1-1: Simona Halep își face serviciul tot la avantaj, după ce a salvat o minge de break a adversarei.

- 0-1: Wozniacki își face primul serviciu după un game extrem de disputat, care a durat peste opt minute. Românca a condus cu 40-30, după două mingi trimise afară de daneză și o dublă greșeală comisă de aceasta. Au urmat alte două șanse de break ale Simonei Halep, anulate însă de adversară, care a închis punctul la al treilea avantaj. Wozniacki a reușit un ace în acest game și a făcut un punct superb, când, aflată în defensivă, a lobat-o perfect pe româncă. Se anunță un meci extrem de disputat, cu game-uri lungi și intense.

- ora 14:41 - A început meciul Simona Halep - Caroline Wozniacki. Daneza servește prima

------------------------------

- ora 14:34 - Cele două jucătoare și-au făcut apariția pe Arena Centrală de la Stuttgart și se încălzesc înainte de începerea meciului.

- ora 14:32 - Simona Halep a câștigat tragerea la sorți și a ales să primească prima.

------------------------------

Vezi și: Stuttgart: Prima declarație a Simonei Halep după calificarea în semifinale


Știrea inițială:

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT. Organizatorii turneului de la Stuttgart au anunțat, vineri seară, când se va juca prima semifinală a competiției de categorie Premier, dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki.

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT. Simona Halep (locul 3 WTA și cap de serie numărul 2) și Caroline Wozniacki (locul 5 WTA și a patra favorită) vor juca sâmbătă, cu începere de la ora 14:30, în semifinala de la Stuttgart. Meciul va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI. Simona Halep a trecut în sferturile de finală din Garmania de italianca Sara Errani, scor 6-4, 6-4, în vreme ce Caroline Wozniacki a eliminat-o pe Carla Suarez Navarro, scor 6-0, 6-3.

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI. Simona Halep și Caroline Wozniacki au jucat trei meciuri directe până în prezent. Daneza s-a impus în 2012, la Dubai - scor 6-2, 6-3, în vreme ce românca a câștigat în 2013, la New Haven - scor 6-2, 7-5, și în 2015, la Miami - scor 2-6, 6-1, 6-1.

Citește și: Ce scrie Gazzetta dello Sport despre Halep după victoria cu Errani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel