SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI, în TURUL 3 de la MIAMI. Românca a explicat de ce a avut probleme cu Vaidisova

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI. Imediat după calificarea în turul 3 de la Miami, Simona Halep a explicat de ce a avut probleme în meciul cu Nicole Vaidisova, de care a trecut în trei seturi, scor 6-4, 2-6, 6-1.

Vezi aici detalii: Halep merge în turul 3 la Miami, după un meci complicat cu Vaidisova

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI. Simona Halep a recunoscut că meciul cu cehoaica de pe locul 328 WTA a fost unul greu. Românca a afirmat că este dificil să joace cu o adversară pe care nu a mai întâlnit-o și despre care nu știe nimic.

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI. "A fost un meci dificil, e greu să joci cu cineva pe care nu-l cunoşti. Am încercat să lupt până la final şi să-mi găsesc ritmul. A fost greu, nu sunt adaptată sută la sută la vremea de aici, încerc să fiu tot mai bună în fiecare zi. E diferenţă între Indian Wells şi Miami şi vreau să-mi păstrez mintea limpede. Am câştigat cel mai important turneu al meu, sunt puţin relaxată, sunt fericită şi abia aştept meciul din următoarea rundă", a declarat Simona Halep la interviul acordat pe teren după victoria cu Nicole Vaidisova.

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI. În turul 3 de la Miami, Simona Halep o va întâlni pe Camila Giorgi, locul 37 WTA și favorita numărul 30 în Florida. Sportiva noastră nu a mai jucat niciodată cu italianca de 23 de ani în circuitul WTA.

Citește și: Veste uriașă pentru Simona Halep! E tot mai aproape de locul 2 WTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel