SIMONA HALEP, BEIJING. SIMONA HALEP s-a CALIFICAT în SFERTURI de FINALĂ la BEIJING, după ce a ELIMINAT-O pe ANDREA PETKOVIC

SIMONA HALEP ÎN SFERTURI DE FINALĂ LA BEIJING. Simona Halep s-a calificat, joi dimineață, în sferturile de finală ale turneului de la Beijing, după un meci extrem de dificil. Românca de pe locul 2 WTA a eliminat-o în optimi pe nemțoaica Andrea Petkovic, în trei seturi, scor 7-5 (7-4), 5-7, 7-6 (7-1) .

Vezi și: Apariție de senzație a Simonei Halep, în rochie scurtă și pantofi cu toc - FOTO


SIMONA HALEP ÎN SFERTURI DE FINALĂ LA BEIJING. Simona Halep a avut nevoie de două ore și 37 de minute de joc și de două tie-break-uri câștigate, pentru a trece de ocupanta locului 17 WTA.

SIMONA HALEP ÎN SFERTURI DE FINALĂ LA BEIJING. În ultimul set, Simona Halep a condus cu 4-1, însă Andrea Petkovic a reușit să revină și a împins decisivul în tie-break. Acolo, sportiva noastră a făcut o adevărată demonstrație de forță: a reușit să câștige 6 puncte consecutive și s-a impus cu 7-1, obținând calificarea în sferturile de finală ale turneului din capitala Chinei.

Citește și: Vești groaznice pentru Halep! S-a retras și de la simplu la Beijing

SIMONA HALEP ÎN SFERTURI DE FINALĂ LA BEIJING. Pentru un loc în careul de ași al competiției, românca de pe locul 2 WTA va lupta cu Ana Ivanovic (Serbia, locul 9 WTA). Ana Ivanovic a câştigat Roland Garos în 2008, iar în meciul de Fed Cup din acest an, dintre România și Serbia, a învins-o pe Simona Halep.

SIMONA HALEP ÎN SFERTURI DE FINALĂ LA BEIJING. Simona Halep participă și în proba de dublu a turneului de la Beijing, alături de Raluca Olaru. Cele două aveau programat pentru ora 11:00 meciul din optimi. Rămâne de văzut dacă organizatorii vor decide ca partida să se joace de la 11:00 sau o vor amâna cu câteva ore, pentru a-i permite româncei de pe locul 2 WTA să se refacă după meciul extrem de solicitant de la simplu.

SIMONA HALEP ÎN SFERTURI DE FINALĂ LA BEIJING. În optimile de finală de la dublu, româncele Halep/Olaru vor juca împotriva cuplului Muguruza/Suarez-Navarro.

Citește și: Simona Halep, lovitură primită din partea WTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel