SIMONA HALEP, BEIJING. Apariție de senzație a Simonei Halep. A venit în rochie scurtă și pantofi cu toc la un eveniment - FOTO

SIMONA HALEP, BEIJING. Simona Halep a participat la un eveniment organizat cu ocazia turneului de la Beijing, iar apariția ei a fost remarcată de jurnaliștii din SUA.

SIMONA HALEP, BEIJING. Românca de pe locul 2 WTA a purtat o rochie neagră scurtă și pantofi galbeni cu toc.

SIMONA HALEP, BEIJING. Un site din Statele Unite a publicat un articol în care erau prezentate cele mai frumoase apariţii de la respectivul eveniment, iar Simona Halep s-a numărat printre acestea.

SIMONA HALEP, BEIJING. "Simona a demonstrat că îi stă foarte bine şi în rochie", au scris americanii în acel articol, conform gsp.ro.

SIMONA HALEP, BEIJING. Împreună cu Raluca Olaru, Simona Halep va juca azi, de la ora 13:45, în optimile probei de dublu din capitala Chinei, cu jucătoarele iberice Garbine Muguruza şi Carla Suarez-Navarro.

SIMONA HALEP, BEIJING. Românca de pe locul 2 WTA va evolua, joi, și în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Beijing, cu nemțoaica Andrea Petkovic.

Citește și: Vești excelente pentru Halep: A scăpat de două adversare infernale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel