Simona Halep, atacată de Jana Novotna: ”Nimeni nu-și va aminti de ea”

Jana Novotna, câştigătoare la Wimbledon în 1997, a criticat-o pe Simona Halep, despre care a spus că nu va deveni o jucătoare de care lumea să-şi amintească în viitor. Cehoaica a adăugat că, deşi are calităţi, românca de pe locul 3 WTA nu face parte din categoria jucătoarelor ”wow”, cum este cazul Serenei Williams şi Mariei Sharapova.

"Halep va fi mereu bună, mereu constantă şi poate va câştiga Grand Slam-uri, dar va fi una dintre jucătoarele de care nu-şi va mai aduce aminte nimeni - şi nu o spun într-un sens rău. O jucătoare bună, solidă, curajoasă, constantă, dar nu este «wow». Sunt întotdeauna puţine jucătoare de care să-ţi aminteşti, deşi au fost atât de multe sportive bune. Trebuie să fii «wow» în toate felurile şi Serena este în această categorie, aşa cum este şi Maria Sharapova, chiar dacă nu a câştigat atâtea turnee de Grand Slam. Dar oriunde apare (n.r. - Sharapova) este un titlu, este succes, este profesionalism. Să combini toate astea, să le pui împreună şi să rămâi mereu în centrul atenţiei ... . Nu multe jucătoare pot face asta", a declarat Jana Novotna pentru site-ul sport360.com.

Vezi și: Serena Williams, declarație războinică înainte de meciul cu Halep

Fostul număr 2 mondial consideră că nici canadianca Eugenie Bouchard nu se încadrează în categoria jucătoarelor de tenis care sunt "wow".

"Priviţi ce se întâmplă cu Eugenie Bouchard. A avut un an extraordinar, au pus-o în reviste, i-au schimbat părul, dar ea nu se poate descurca. Însă Sharapova poate face o sesiune foto, poate merge pe tocuri înalte, poate poza într-un Porsche, apoi se duce pe teren şi este aşa (n.r. - Novotna a făcut o faţă concentrată), nu se uită niciodată înapoi. Uimitor. Unic", a continuat fosta jucătoare din Cehia, citată de prosport.ro.

Jana Novotna, acum în vârstă de 46 de ani, a câştigat în carieră 24 de turnee WTA, printre care şi Turneul Campioanelor în 1997, ocupând locul 2 în clasamentul mondial, în acelaşi an.

Citește și: Simona Halep știe cum să o învingă pe Serena Williams la Indian Wells

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel